Всички усилия са съсредоточени в това мандатът да бъде реализиран,

...
Всички усилия са съсредоточени в това мандатът да бъде реализиран,
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: Демократична България никога няма да подрепи хартиените бюлетини

Всички старания са съсредоточени в това мандатът да бъде осъществен, съобщи депутатът от " Демократична България " Антоанета Цонева в студиото на " Още от деня ".

" Както постоянно сме казвали от " Демократична България " диалозите би трябвало да се водят градивно и да се търси разговор. Ако се върнем на масата на диалозите, то би трябвало да бъде направено на основата на заключения от държания и стандарти в връзките, каквито би следвало да няма, тъй че да се работи за публичния интерес ", разяснява още тя.

Демократична България мощно упорства програмата на кабинета " Василев " да подсигурява, че България ще влезе в еврозоната
и в Шенген.

" Това е процесът, в който нашата евроинтеграция ще бъде приключена. Това ще бъдат два големи пробива за България ", сподели Цонева.

Тя разяснява тематиката с назначението на Бойко Рашков отпред на КПКОНПИ по този начин: " За нас КПКОМПИ е значима институция. Нека стигне това до залата ".

" Демократична България в никакъв случай няма да подрепи хартиените бюлетини. Нашите погледи са обърнати напред, връщането на хартиените бюлетини е взор обратно. Това е усилване към едни практики, които по никакъв метод не желаеме да бъдат върнати в изборния развой. Нашата група в никакъв случай не би подкрепила подобен законопроект ", съобщи Антоанета Цонева.

Цонева заяви още, че през днешния ден на среща с доброволците в българските изборни секции в чужбина не е имало нито един мотив против машините.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР