Всички сме си вкъщи. Няма как. Настоящата ситуация изисква от

...
Всички сме си вкъщи. Няма как. Настоящата ситуация изисква от
Коментари Харесай

Пет предимства на приложението My VIVACOM

Всички сме си у дома. Няма по какъв начин. Настоящата обстановка изисква от нас да бъдем дисциплинирани. Това обаче не пречи по никакъв метод на големия набор от благоприятни условия, който имаме, с цел да си създадем всекидневието в дома по-приятно и ползвотворно.
Ето за какво взехме решение да ти представим пет страхотни преимущества на якото приложение My VIVACOM, които в действителност ще ти харесат, а и ще ти дадат повече улеснение за виртуално развлечение, от което, сигурни сме, ще се възползваш.
Ако още не си го направил, те съветваме незабавно да си свалиш приложението от App Store и Гугъл Play, тъй като те чакат приятни изненади на мига. Като взаимен с акцията #ОставамВкъщи оператор, VIVACOM ти дава гратис:
1. 10 000 МВ на оптималната скорост с годност от 30 дни;
2. Всеки уикенд 2000 МВ на оптималната скорост, които да си ползваш през почивните дни, а тази готина алтернатива ще е налична до 20 април;
3. А в този момент всеки, който си заплати месечната фактура посредством My VIVACOM или презареди предплатена карта, ще получи спомагателен пакет от 2000 MB, който може да употребява със своя услуга или да подари на близки и приятели;
Още две страхотни варианти, на които подчертаваме, във връзка с приложението, са свързани с опцията:
4. Да управляваш всичките си мобилни услуги от едно място, като правиш инспекция елементарно и бързо за оставащи минути и мегабайти;
5. Освен това можеш да си активираш когато и да е спомагателни пакети от мобилен интернет, с които да си сърфираш на воля във виртуалния свят.
Ние сме уверени, че в акцията #ОставамВкъщи има извънредно доста преимущества, които всеки един от нас всекидневно преоткрива. Ето за какво забавлявай се и бъди виновен! Ние сме отсреща с готини изненади.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР