Всички сме наясно, че Папи Ханс не може да си

...
Всички сме наясно, че Папи Ханс не може да си
Коментари Харесай

Луд скандал: Папи Ханс сваля нова гореща мацка, гаджето му Сара истеряса!

Всички сме наясно, че Папи Ханс не може да си седи на Д-то, а още по-малко да бъде правилен на жена. Очичките на палавия публицист и псевдо артист не стопират да щъкат наляво и надясно, без значение дали е привързан, или не.



Знаем, че от много време насам Константин Трендафилов (пълното му име) е във връзка със Сара Драгулева, която сякаш обожаваше. Между двамата обаче избухнали луди кавги след записа на последното парче на артиста. В него взе участие Валерия Дакова, за която може би занапред ще слушаме.

Мацката несъмнено е гореща, дори не гореща, а взривяваща - изключително в тялото. И даже Сара, която е модел, мъчно се мери с нея. Близки до Папи разкриха, че откогато се срещнал с Валерия, лигите не спирали да му текат. Тя обаче не го отразявала като освен това от приятелче.



" Само да го видите като е около нея, гледа я като бито пес. Личи му от километри, че желае да я бодне, само че тя би трябвало да е луда. Папи може да се прави на какво ли не, само че действително не е някакъв супер мъжага, който да подлудява дамите. По-скоро Валерия гледа на него като на момченце ", смеят се очевидци.

Въпреки това Сара не приемала по никакъв начин задушевно обстоятелството, че половинката й плези език по друга и на няколко пъти го взривила с викове. А дали ще си хване багажа и ще се изнесе, ще забележим.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР