Всички сме изпадали в ситуацията да се опитваме да разгадаваме

...
Всички сме изпадали в ситуацията да се опитваме да разгадаваме
Коментари Харесай

Само за дами: Десет признака, че той е луд по вас

Всички сме изпадали в обстановката да се опитваме да разгадаваме мъжкото държание, с цел да разберем дали даден индивид от мощния пол си пада по нас. Обикновено това се случва, когато ни липсват сигнали от негова страна, които да ни накарат да бъдем сигурни в неговите благосклонности. Ето за какво прибягваме към дешифроването на езика на тялото му, с цел да разберем дали се заблуждаваме, или този човек в действителност ни харесва. Е, следните 10 признака удостоверяват второто.

1. Повдига веждите си
Той повдига вежди, до момента в който приказва или просто щом срещне погледа ви? О, да – интересува се от вас и то доста. Повдигането на веждите се дължи на обстоятелството, че той харесва метода, по който изглеждате и с любознание следи това, което вършиме, когато сте в близост. Не желае да ви изпуска от взор и по тази причина очите му наподобяват още по-големи, когато гледа към вас.

2. Ръцете му са влажни
Влажните длани приказват за неспокойствие от негова страна. Те са знак за това, че той се тормози да не направи неверен ход по отношение на вас и наличието ви несъмнено му носи напрежение.

3. Навежда се към вас
Това деяние приказва доста и е отличен знак за голямо привличане. Особено в случай че сте на безшумно място и би ви чувал и виждал добре даже и от разстояние, той избира да се наведе към вас, с цел да не пропусне нито дума, а и с цел да е покрай вас.

4. Диша тежко
Поема ли си той надълбоко въздух, когато сте в близост? Ако отговорът е „ Да “, то не би трябвало да имате съмнения. По този метод той желае горната част от тялото му да наподобява по-голяма, а талията по-тясна. Дълбокото вдишване на въздух му оказва помощ да се усеща по-привлекателен, също по този начин и го успокоява. мъж

5. Гледа те в очите
Съвсем ясно е, че щом той те гледа дълготрайно, значи те харесва. По-големите смелчаци съзнателно задържат погледа си по-дълго върху евентуалните си жертви. Ние обаче имаме една бонус подсказка за вас. Забелязали ли сте, че човек постоянно поглежда този, който харесва, когато се смее? Е, идващия път, когато сте дружно в компания и някой каже нещо смешно, обърнете внимание към кого поглежда вашият човек. Ако погледите ви се засекат, честито!

6. Усмихва се необятно
И откровено. Ако той ви харесва, то усмивката ще се настани напълно естествено върху лицето му. Ще държи да ви покаже хубавите си зъби, очите му ще се присвият леко и ще видите дребни бръчки към очите му. мъж, ухилен мъж

7. Вървите тъкмо един до различен
Когато вървите по улицата, обърнете внимание дали той върви тъкмо до вас. Ако се движи две крачки пред вас, то той е заинтригуван само от себе си, само че ако е тъкмо до вас, значи вие сте обект на интереса му.

8. Внимателен е към движимостите ви
Много е значимо по какъв начин се отнася той с движимостите ти. Внимателен ли е, или по-скоро ги неглижира? Ако внимава по какъв начин слага палтото ви на закачалката, вместо да го метне настрана, значи той ви почита и държи да забележите положителното му отношение. мъж

9. Случайно ви допира
Няма такова нещо като несъзнателно допиране, изключително когато се повтаря постоянно. Щом ви допира, значи му харесва да сте наоколо. Не бягайте. Тайните на секстинга, с които ще го подлудите Перфектните пози за секс по време на бременност Защо избирам любовницата пред жена си

10. Телефонът му като че ли не съществува
Всички обичаме да си губим времето, ровейки се в телефоните си, само че когато в близост има нещо по-вълнуващо, забравяме за този табиет. Ако той не протяга ръка към телефона си във ваше наличие, то имате мотив за наслада.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР