Всички сме чували, че ракът на гърдата е диагноза, която

...
Всички сме чували, че ракът на гърдата е диагноза, която
Коментари Харесай

Плевел е новото откритие в борбата срещу рака на гърдата

Всички сме чували, че ракът на гърдата е диагноза, която лишава доста животи по целия свят и в последните години става все по-разпространена измежду дамите на разнообразни възрасти. В международен мащаб учени се пробват да създадат пробив в битката с него и наподобява, че към този момент има светлина в тунела. 
Растение, което преди този момент беше отхвърлено като неполезно от здравна позиция, може да се окаже маскиран воин, откакто, че стопира растежа на клетките на рака на гърдата. 
 Не вършиме секс - идват проблеми с паметта, имунитета, не дай боже рак Не вършиме секс - идват проблеми с паметта, имунитета, не дай боже рак
За връзката сред честото правене на секс и щастливата връзка се е говорило и писало доста. Според експертите, нежните милувки сред п...
В новаторските проучвания, които биха могли да доведат до предстоящ прогрес при химиотерапията, звездата Arabidopsis thaliana – Арабидопсис талиана, кресът от тали, мишка-ухо крес или арабидопсис, е малко цъфтящо растение, родом от Евразия и Африка. То се смята за бурен, среща се край крайпътните пътища и в неизползвана земя.
Листата са били третирани с растителния хормон жасмонат, вещество, намерено в жасмин, което ускорява реакцията на растенията при стрес. След това те инкубират третираните листа с кафези от рак на гърдата.
Изследователите откриват, че раковите кафези освен са спрели да порастват, само че и естествените кафези остават незасегнати. Това е значимо, защото потреблението на растението при лекуване на рак на гърдата може евентуално да докара до по-бързо време за възобновяване и по-малко вторични резултати за пациенти, подложени на химическо отнасяне. Те също по този начин са разкрили молекулярни механизми, свързани с измененията в клетките на рака на гърдата, които ще разрешат създаването на по-нататъшни нови лекувания.
Радващо е, че това малко изобретение може да спомогне за спасяването на доста животи. За момента най-хубавото, което може да се направи е дамите да си вършат постоянни прегледи за предварителна защита и ранно диагностициране на рак на гърдата. Това е апел на доста медицински експерти, а у нас има постоянни акции за сходни проучвания и прегледи. 
 Нана Гладуиш: Любовта на фамилията ми и работата ме избавиха от рака на гърдата (ВИДЕО) Нана Гладуиш: Любовта на фамилията ми и работата ме избавиха от рака на гърдата (ВИДЕО)
„ Синът ми беше на 2 години и 7 месеца, когато ме диагностицираха с рак на гърдата за първи път. Аз бях на 38 и ми се живееше. На...
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР