Всички сме чували, че често пъти между снахата и свекървата

...
Всички сме чували, че често пъти между снахата и свекървата
Коментари Харесай

Млада майка: Не давам на свекървата да гледа дъщеря ми, след като видях какво иска да й направи

Всички сме чували, че неведнъж сред снахата и свекървата има куп търкания. Повечето млади дами споделят, че не понасят майките на мъжете си, а същото важи и за свекървите – постоянно се оплакват от снахите си.

С появяването на децата нещата постоянно се трансформират – от време на време към по-добро, а различен път към неприятно, доста по-лошо.

Такава е и историята на Ива. Младата жена показа, за какво не дава на свекърва си да гледа дъщеричката й.

" Веднъж й оставих да гледа бебето. Тогава дребната бе на 10 месеца. Излових я напълно инцидентно какво има намерение да направи с детето ми. Бях потресена. Вдигнах й вманиачен скандал и оттогава не й давам да остава уединено с детето, камо ли да я гледа “, показа Ива.

Оказва се, че майката на момичето не желала да пробие ушите на детето в ранна възраст, само че свекърва й се пробвала да го направи скрито. Тя обаче била хваната, пише jenata.blitz.bg. 

Ива споделя, че свекърва й е упорствала да пробие ушите на десетмесечната й щерка без нейно или на мъжа й единодушие. Според майката обаче самата й щерка би трябвало да изиска това, когато порасне.

" Свекървата споделя, че това е лицемерно от моя страна, като се имат поради всичките ми пиърсинги: няколко пиърсинга на двете уши и един на носа “, сподели Ива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР