Всички сме били хващани от скъпа сметка за храна за

...
Всички сме били хващани от скъпа сметка за храна за
Коментари Харесай

Човек, вкаран в яростен скандал, след като вегетарианският бургер му струваше £666,50 - и той не може да получи възстановяване

Всички сме били хващани от скъпа сметка за храна за у дома понякога, само че не и на стойност £600.

За страдание, това беше прекарването на един гладен залагащ, който в последна сметка получи насълзяваща очите сметка от £666,50 за бургер, който трябваше да му коства единствено £6,50.

36-годишният Тоби Уилсън похарчи стотици за вегетариански бургер и чипс в камиона за храна Efe's Kebab Kitchen на път за у дома след вечерно излизане - само че не разбра, до момента в който към този момент не беше платил солидната сума сума.

Дни по-късно - когато той ревизира банковия си баланс и видя, че е доста по-нисък от предстоящото - той се обърна към притежателя на бизнеса Ахмед Абдула и му беше разочаровано казано да се свърже с неговата банка.

През 2023 година, месец след покупката на бургер през декември 2022 година, той и продавачът към момента бяха в патова обстановка по отношение на опцията да получат възобновяване на сумата. Тоби сподели, че не счита, че е машинация, само че показа, че му е предизвикало доста „ стре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР