Всички служители, които под една или друга форма са в

...
Всички служители, които под една или друга форма са в
Коментари Харесай

Карантина и десетки тестове за всички служители, които контактуват с Путин

Всички чиновници, които под една или друга форма са в контакт с съветския президент Владимир Путин, са подложени на строга карантина и на десетки проби, измежду които и за глисти, оповестява съветската версия на Военновъздушни сили.

" Нито нахлуването в Украйна, нито четирите имунизации против ковид, нито отслабването на пандемията са премахнали карантината за тези, които са в контакт с Владимир Путин. Пилотите и лекарите постоянно са в изолираност. За достъп до " чисти зона ", стотици хора си вършат четирикратни PCR проби и непрестанно ревизират антителата си против ковид. Правят си и спомагателни проби - за грип, стафилококус ауреус и глисти. "

Преди 9 май, Деня на успеха в Русия, към 400 души, в това число ветерани, бяха сложени под карантина за две седмици в Москва, с цел да си свидлив ръцете или просто да се приближат до Путин, написа вестникът. Хората били карантинирани в два хотела в центъра на Москва - петзвездният Golden Ring и четиризвездният хотел President.

Преди година страната нашумя с невиждана карантина за всички чиновници на президента. Сега Путин " стартира да се мести от резиденция на резиденция по-често, а целият обслужващ личен състав и всички, които са в контакт с него, не престават да бъдат под карантина, само че към този момент в разнообразни елементи на Русия ".

Според обществени доклади Кремъл и структурите му са похарчили към 1,5 милиарда рубли за това.

Според разпоредбите, наложени от съветския президент още през 2021 година, карантинираните вършат два кръвни теста за антитела на Ковид два дни авансово. По време на карантината се вършат четири PCR-теста в границите на 12 дни, а на дванадесетия ден още веднъж се взима кръв за антитела.

Ако тестванията за антитела се окажат негативни, тогава след 14 дни изолираност служителят получава допуск до „ чистата зона “, т.е. при президента.

През февруари 2022 година чиновници на президента оповестиха, че са били принуждавани да дават екскременти за проби за глисти.

Най-много пари за проби са изхарчени от летателният отряд на UDP " Россия ", чиито екипажи летят с Путин - 125 милиона рубли. От юни 2021 година на водачите и стюардесите е било подредени да вършат освен PCR, само че и всички типове проби за Ковид. Така всеки месец са правени по 2 хиляди незабавни PCR теста и 600 теста за антитела. Само през май 2022 година летателният отряд е платил 1376 цитонамазки и 98 фекални проби за ковид, както и 447 кръвни теста за антитела и 32 за биомаркери. Летателният екипаж непрекъснато е под карантина в Московска област.

Telegram-каналът Baza заяви, че доста чиновници на Кремъл са принудени да прекарат съвсем цялата година в карантина, а някои чиновници на президентската администрация са били затворени в единични стаи повече от 150 дни през 2021 година

Въз основа на данни от публични поръчки медията открива още, че доста преди пандемията Путин е бил придружаван на всички конгреси от екипи от лекари, в това число експерти по инфекциозни заболявания и разнообразни други специалности. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР