Всички си мечтаем да бъдем щастливи. Ама наистина. По своему

...
Всички си мечтаем да бъдем щастливи. Ама наистина. По своему
Коментари Харесай

Ето точният човек, който може да те направи щастлива завинаги

Всички си мечтаем да бъдем щастливи. Ама в действителност. По своему се оглеждаме за щастието. Но от време на време се получава по този начин, че до момента в който го търсим, то минава около нас и си отива. А ние продължаваме да се озъртаме...

Неслучайно някой е споделил, че щастието е в дребните наслади, в простичките неща. И вие най-вероятно към този момент сте щастливи. Ако сте здрави. Ако работите. Ако обичате работата си. Ако си имате обичан човек. Ако се грижите за някого. Ако дарявате с обич. Ако получавате обич...

Това е то - щастието. Всичко това, което ни кара да се усещаме добре, сигурни. Доволни.



Като " пилешка чорба за женската душа ". И в този ред на мисли би трябвало да кажа, че няма по какъв начин някой различен да ви направи щастливи. От вас зависи. Щастието. То е във вашите ръце.

Само вие сте виновни за това дали сте или не сте щастливи.



Затова бъдете мъдри. И не допускайте нещо или някой да ви прави нещастни. Да всява боязън или неустановеност в душата ви. Бъдете светлина. За себе си и за другите. Това е. Светлина. И Доброта.

Животът е и прекомерно къс, и прекомерно печален от време на време, с цел да се тормозим за неща, които не зависят от нас. Виж, щастието е друга работа! То зависи единствено и само от нас самите. От вас.

Бъдете щастливи. Сега!

В този миг можете да извършите нещо прелестно. В този миг можете да се погледнете в огледалото и да се усмихнете на себе си. В този миг можете да се обадите по телефона и да чуете другар, за който от дълго време си мислите, само че също толкоз от дълго време не намирате време да се видите. В този миг можете да си купите онази хубава чанта или обеците, които всеки ден гледате на витрината.

Да, от време на време е мъчно. Но постоянно има метод. Винаги. Когато има предпочитание, среща се и път. Към живота. Към щастието. Към дребните и светли стъпки на добре построения и спретнат живот.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР