Всички се надяваме (б.р. Александър да бъде намерен жив и

...
Всички се надяваме (б.р. Александър да бъде намерен жив и
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Всички се надяваме Александър да бъде намерен, за съжаление, мина много време

Всички се надяваме (б.р. Александър да бъде открит жив и здрав. За страдание, доста време мина. Песимизмът накланя везните в тази посока. Божа работа е. Това съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в пред bTV, който през миналите седем дни бе неизменима част от напъните на целия град момченцето да бъде открито.

“В обстановката, в която се намира бащата, той търси всевъзможни разновидности. Сигналите са безчет и не са спирали, не мисля, че ще бъдат увеличени (б.р. откакто бащата на изчезналия Александър разгласи премия от 100 000 лева за намирането му). Това е негово решение, никой не може да го съди. В миг на обезсърчение човек е подготвен на всевъзможни ходове ”, добави той.

Владимиров добави, че няма информация по кое време майката на Александър ще се върне в България.

„ Прокуратурата и полицията водят своето следствие, тъй че в случай че е нужно, тя сигурно ще бъде привикана, с цел да даде пояснения “, сподели кметът на Перник.

„ В нито един миг работата на полицията не се е ръководела от оракули, проверявали са се всички сигнали. Наистина някои от сигналите са били много ексцентрични, само че няма по какъв начин да бъдат проверявани сигнали, които в действителност можеха да доведат до позитивен резултат. За страдание, резултатът не е подобен, какъвто чакахме “, съобщи той.

Кметът на Перник изясни, че и през днешния ден ще продължи издирвателната интервенция, и през днешния ден ще се включат доста доброволци.

„ Молбата ми към тях е да синхронизират своите дейности с полицията, с цел да не се претърсва едно и също място няколко пъти “, сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР