Всички роднини на 12-годишният Александър продължават да го търсят. Бащата

...
Всички роднини на 12-годишният Александър продължават да го търсят. Бащата
Коментари Харесай

Говори бащата на изчезналия Александър: Няма смисъл да живея, ако не го намеря

Всички родственици на 12-годишният Александър не престават да го търсят. Бащата съобщи пред, че не е спирал да търси детето си непрекъснато от изгубването му в петък следобяд.

„ Той ми е единственото значимо нещо, той ми е единствен в живота . Няма смисъл да пребивавам, в случай че не го намеря . Така че каквото желаят да си приказват, това са някакви нелепости и измислици. Моята виновност е, че си погледнах в телефона ”, сподели Александър Цветанов.

Над Профилакториума се разхождали постоянно и детето в никакъв случай не е предписание опит да бяга , твърди бащата.

„ Аз спирам колата, той слиза, взима си Зайо байо или някаква играчка и потегля пред колата, тъй като аз имам детска церебрална парализа и ми е мъчно да се оправям с неговото движение . Той потегли, както си се разхожда пред мен, само че той не потегля да тича пред мен, а си играе с мравки, камъчета, пръчки и аз го догонвам с колата. Загледах се в моя интернет за няколко минути, само че примерно 5-10 минути и по-късно го нямаше ”, описа Цветанов.

В момента той обикаля региона по сигнали на врачки и гадателки, които го твърдят, че детето е живо и е добре . Резултат от търсенето обаче няма.

През цялата нощ и лелята на Александър също търсеше племенника си. Жената призна, че той и преди се е губил, само че постоянно са успявали да го намерят сами – без интервенция на полиция.

„ Той от време на време такива детски забежки прави. Мисля, че го е направил несъзнателно. Няма причина. Той от време на време по този начин в устрема си да си поиграе, ги прави тези забежки, само че няма причина, съгласно мен, да изчезва от родителите си и от у дома ”, съобщи Елисавета Ваклинова.

Лелята е безапелационна, че Александър не е в града . „ Ако слезе до центъра на града, самичък ще откри дома си. От центъра той се прибира самичък ”, сподели Ваклинова.

Момченцето реагирал на името Сашо, изясняват околните му.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР