Всички пророци имат различни сценарии за края на света. Към

...
Всички пророци имат различни сценарии за края на света. Към
Коментари Харесай

Потоп ще „отмие“ човечеството… Какво казват пророците за края на света

Всички пророци имат разнообразни сюжети за края на света. Към тях се появяват още повече тълкования, които постоянно имат изцяло противоположно значение. Идеите за края на света се трансформират според от това кой век е съществувал пророкът, написа Труд.

Нострадамус

Според Нострадамус краят на света ще настъпи, когато две събития се слеят. В небето ще се появи извънредно ярка комета и в същия ден ще настъпи гибелта на папата. Той означи, че „ великият от Рим ще загине “ и тогава страданието ще падне върху хората. Експерти означават, че той загатва, че всичко ще стартира от мястото, където в този момент се намира Париж. И тогава хората ще срещнат избран мъж, който ще съсипе живота на всички: „ Великият принц на мрака ще падне върху планетата, което ще унищожи плавния поток на нейния живот. “

Ванга

В предсказанията на Ванга може да си открият много думи за идния завършек на света. Първо тя го предсказва през 2010 година, а по-късно през 2012 година Тя предсказва мощни катаклизми за хората, които ще лишават доста животи, само че няма да са повода за Апокалипсиса. Първоначално българската ясновидка споделя, че на света ще пристигна страшна болест. Тогава Слънцето ще „ падне “ и човечеството ще претърпи нови тествания.

Самата Ванга споделя, че краят на света ще настъпи „ в годината на петте двойки “, само че до момента историците не могат да се спогодят коя дата е имала поради.

Григорий Распутин

Фигурата на другар на кралското семейство не може да бъде разгадана и до през днешния ден. Тя е обгърната в мистичност и секрети. Някои считат, че Григорий Распутин е бил фен на магьосничеството и тъмните сили, до момента в който други настояват, че е продал душата си, с цел да има способността да предсказва. Според Распутин краят на света би трябвало да настъпи заради естествени бедствия. Първо, ужасна стихия ще падне върху Земята, а по-късно всичко ще бъде погълнато от пламъци, след което малцинство от хора ще оцелеят и ще настъпи „ гробна тишина “. Изпитанията обаче няма да свършат дотук и хората ги чака потоп, след който никой няма да оцелее.

Джуна

Джуна е съветска врачка, която съумява да впечатли доста хора с пророчествата си. Тя освен предсказва бъдещето, само че е и врач. Сред клиентите й е Леонид Брежнев, който й доверява секрети и следва нейните препоръки.

Последното си предсказване ясновидката прави няколко дни преди личната си гибел през 2015 година В него тя приказва за ориста на Русия и хората, живеещи в тази страна. Джуна споделя, че 10 години след гибелта й хората ще би трябвало да се научат да гледат на живота от друг ъгъл. Те ще би трябвало да трансформират своите потребности и визия за благосъстояние. Според гледачката, хората ще се концентрират върху духовната, а не върху материалната храна.

„ Ще се научат да ядат по-малко, ще купуват по-малко парцали “, жестоко показва мислите си ясновидката.

Тя също по този начин предизвестява, че в интервала от 2020 година до 2025 година могат да зародят дребни местни спорове. Те обаче ще бъдат началото за образуването на нови страни и разпадането на други. Тя предизвестява за тестванията, които могат да сполетят руснаците. Според гадателката това ще бъде тест за мощ. Тя показва още, че хората би трябвало да се замислят за положителните каузи, които са създали в предишното, защото „ кармата ще застигне всички “. „ Ще пристигна време, когато сметките ще би трябвало да се заплащат “, предизвестява Джуна.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР