Всички познаваме хора, които имат чудесни качества, но имат неувереност

...
Всички познаваме хора, които имат чудесни качества, но имат неувереност
Коментари Харесай

Кои зодии са вечно неуверени в себе си

Всички познаваме хора, които имат чудесни качества, само че имат нерешителност към себе си и личните си качества, която просто не могат да преодолеят. Тяхната невзискателност е чудесна, само че им пречи да видят същинския си капацитет и ги кара да пропущат доста благоприятни условия.

Зодиите, които постоянно се съмняват в себе си

Риби

Емоционално красивите и душевни Риби са първата зодия, която попада в листата ни. Всички знаем, че хората от тази зодия са прелестни. Те са съчувствени, благи, работят старателно и имат смели фантазии. За жал всичко това е помрачено от тяхната нерешителност. Те просто отхвърлят да повярват, че са задоволително положителни и когато имат триумф го одобряват за изключение. За тях е доста мъчно да изключат вътрешния си глас, който им споделя, че те са незадоволително положителни.Скъпи Риби, вие сте и постоянно ще бъдете по-добри в сравнение с допускате. Намерете половинка и се оградете с другари, които непрекъснато да ви демонстрират какъв брой сте специфични и можещи. Така последователно ще съумеете да изградите своята убеденост.

Рак

Раците са странни създания. Когато всичко върви добре те са уверени, че могат да покорят света, само че когато нещо се размине с техните упования или се провалят, са подготвени да се самообявят за неуспех. Това им пречи доста да осъществят капацитета си, тъй като саботират самите себе си. Един Рак би трябвало непрекъснато да има дребни победи в всекидневието си, с цел да натрупа убеденост. И би трябвало да е заобиколен от среда, която го кара да се усеща можещ и въодушевен.

Овен

Сянката на подозрението дебне даже при тази зодия, в която е концентиран толкоз егоцентризъм и дебелоглав. За жал когато Овните си навият на пръста, че не могат нещо те имат две реакции - влагат всичко от себе си и напук съумяват да се оправят даже да наподобява невероятно или се унищожават от самоунищожителна рецензия. Овните са прелестни хора и доста способни във всички инициативи, само че просто блокират и отхвърлят да одобряват, че нещо не може да се направи или че има задача, която не е по силите им. Крайно сериозни към себе си, те слагат неуспеха под лупа и вътрешно се унищожават поради него, а въпреки това не честват триумфите си задоволително. За тях да са най-хубави е норма, само че това повлиява на тяхната убеденост. Особено в случай че има поредност от провокации, които не са съумели да покорят.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР