Всички помним сериала Доктор Куин Лечителката и любимата ни Джейн

...
Всички помним сериала Доктор Куин Лечителката и любимата ни Джейн
Коментари Харесай

Д-р Куин Лечителката и Съли 26 години по-късно

Всички помним сериала " Доктор Куин Лечителката " и обичаната ни Джейн Сиймор, която изигра ролята на доктор Микаела Куин. Спомняме си доста добре и по какъв начин с боязън чакахме да забележим мъжествения Съли, изигран от Джо Ландо.

Тяхната екранна любовна история беше една от най-вълнуващите през 1993 година, когато се излъчваше сериалът. Затова и ужасно доста се зарадвахме да ги забележим още веднъж дружно 26 години по-късно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от wolfhound (@my_measurement) на Авг 7, 2018 в 9:21 PDT

Двамата театралничат на брега на Тихия океан в Калифорния и макар миналото време, наподобяват в отлична форма. Джо Ландо от дълго време е подстригал дългите си коси, само че към момента притегля погледите - този път със стегнатото си тяло и прошарената си коса.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jane Seymour (@janeseymour) на Ное 3, 2019 в 12:18 PST

Може би ще имаме опция да забележим още веднъж дружно Д-р Куин и Съли освен на фотография, а и на екран, защото неотдавна Джейн Сиймор загатна, че евентуално актьорите от сериала още веднъж ще се съберат.

Тя добави, че със създателката на сериала Бет Съливан работят по въпроса. По думите ѝ всички от актьорите са на линия и желаят да вземат участие в плана, по тази причина остава единствено да вземат правата и да работят. Д-р Куин даже загатна, че може би сериалът ще бъде част от платформата на Netflix.
 Джейн Сиймор и какъв брой добре наподобява на 68 години
Д-р Куин лечителката e секси бабче

Колко добре наподобява актрисата на 68 години
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР