Всички погубени места е една от книгите, които Темз е

...
Всички погубени места е една от книгите, които Темз е
Коментари Харесай

С книги под завивките и погубените места на писателя Джон Бойн

" Всички погубени места " е една от книгите, които Темз е отлагала да прочетеот известно време поради тематиката и нелеките исторически събития. В едно от последните издания от Алеите на книгата, тя взема решение да преоткрие този тайнствен свят.

Джон Бойд ни въвлича в една ретроспективна сюжетна линия, която прескача от наши дничак до мрачните години на нацистка Германия. Главната героиня,Гретел Фърнсби, носи една мрачна загадка, която не е била споделяна с никого в продължение на десетилетия.Тя е криела историята на татко си, някогашен комендант в един от най-зловещите концентрационни лагери на Райха. Но в този момент, на възраст, на която към този момент се изгубва броенето на годините, Гретел още веднъж се оказва пред кръстопътя на своя живот - място, което е познавала преди доста години.

" Всички погубени места " е един разказ за избора,който всеки един човек би трябвало да направи, в случай че желае да продължи да живее в сегашното, без да бъде задушаван и дърпан обратно от мрака на изтеклото време в предишното.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР