Всички ние сме получили отговорност, а не просто възможност да

...
Всички ние сме получили отговорност, а не просто възможност да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Кандидатът за министър-председател трябва да е излъчен от ПП

" Всички ние сме получили отговорност, а не просто опция да управляваме страната. Трябва да дадем съответна и сериозна визия за това по какъв начин да се ръководи страната-това е и нашата съществена цел ".

Това съобщи в ефира на БТВ Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от " ".

" " в това отношение е безусловно поредна и ние ще подходим безусловно съществено ", добави той.

" Кандидатът за министър-председател би трябвало да е излъчен от Политическа партия. Сериозният диалог за третия мандат ще стартира, откакто забележим по какъв начин ще се развият нещата с втория мандат. За нас действителният късмет за държавно управление е точно с втория мандат ", сподели още Иванов.

Нито една настройка в този накълцан парламент няма да е устойчива, само че все пак Иванов счита, че би трябвало да се беседва с всички партии, които не слагат под подозрение евроатлантическата ориентировка на страната ". 

Иванов уточни, че " Промяната " размислили и ще създадат опит за кабинет с втория мандат поради обстоятелството, че България има потребност от държавно управление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР