Всички ние можем да оценим красивата лечебна енергия от прекараното

...
Всички ние можем да оценим красивата лечебна енергия от прекараното
Коментари Харесай

7 начина да премахнем негативната енергия и лошото влияние на хората около нас

Всички ние можем да оценим красивата лечебна сила от прекараното време измежду природата, надалеч от човешката цивилизация. В последна сметка, когато се завърнем в града, всеки се сблъска със напрежението, шума и суетата и усещаме ясно разликата.

Част от тази разлика е силата, програмирана във физическите обекти на тези места. Както несъмнено се досещате, природата има доста повече позитивна сила от нашите домове или градове.
 image2_16x9.png Хороскоп за ЕСЕН 2022: какво да очаквате съгласно зодията си На фокус
Защо естествената сила е позитивна:

В природата живеят доста по-малко хора, заради което тя е доста по-изолирана от мислите на хората. Мислите са сила. Мисловната сила се свързва с физическите обекти наоколо до първоизточника на тези мисли. Отрицателните мисли остават доста по-дълго, в сравнение с позитивните мисли и сила. Тревожността, страха и напрежението траят доста по-дълго от любовта, спокойствието и щастието.

Слънчевата светлина е поток от позитивна сила, която отмива всяка отрицателна сила. Това е все едно да наливате вода от чист планински поток върху гъба. Гъбата се изплаква от всичко, което е било събрано в нея преди този момент. Кога е бил последния път, когато сте се чувствали депресирани, след ден на плажа?

 жена пътешестване iStock

Природата е цялостна с растения. Растенията излъчват позитивна сила. Те са живи и заради това излъчват позитивни трептения. Не мислят като хората, заради което няма по какъв начин да излъчват отрицателни мисли. Растенията не се тревожат за работата си, сметките или взаимоотношенията с други хора.

Преди да започнете да цялостните дома си с позитивна сила, би трябвало да премахнете всевъзможни натрупвания на отрицателна сила.

Представяме ви лист със седем лесни и потвърдени техники, които можете да употребявате, с цел да премахнете отрицателната сила от всяко едно помещение


 7 метода да премахнем отрицателната сила  7 метода да премахнем отрицателната сила  7 метода да премахнем отрицателната сила  7 метода да премахнем отрицателната сила
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР