Всички мечти имат дестинация: Нова година на Таймс Скуер в

...
Всички мечти имат дестинация: Нова година на Таймс Скуер в
Коментари Харесай

KLM и Air France стартират промоционални кампании за българските пътешественици

Всички фантазии имат дестинация: Нова година на Таймс Скуер в Ню Йорк; Великден пред статуята на Христос в Рио; релакс на екзотична дестинация като Пунта Кана или Сейшелите! Изборът е пред Вас. 

Специално за клиентите си в България, Air France и KLM започват от през днешния ден до 10 септември есенна кампания, в която можете да си закупите билети на промоционална цена до редица екзотични дестинации в Индийския океан, Северна и Южна Америка. Кампанията предлага преференциални полети до над 100 дестинации по целия свят.

По време на акцията пътешествениците могат да се допрян до непознати култури на мечтани цени. Двупосочните билети до Ню Йорк са на цени от 559 евро, Рио де Жанейро – от 599 евро, Пунта Кана – от 839 евро, Сейшели – от 619 евро. Сред предложенията участват и редица други предложения за международни мегаполиси, лазурни крайбрежия и спиращи дъха естествени гледки. А с цел да може лятото Ви в никакъв случай да не завършва, билетите, закупени на тези цени, могат да бъдат употребявани от 1 септември до 30 юни 2019 година

Тогава от първо лице може да разберете какво значи “Пунта Кана ”. Палмовият парадайс на Доминикана в превод е „ носът на палмите “. Кръстен е по този начин, тъй като на него вирее избран тип палма “кана ”, чиито листа се употребяват за изработката на покриви. Дори покривът на летището е изработен от листата на същата палма. Ако желаете да се срещнете с великански костенурки, то вашата дестинация са Сейшелски острови. Алдабре, който е един от 155-те острови там, е домът на повече от 100 000 великански костенурки и доста други рядко срещани птици и водни жители.

Това са единствено дребна част от местата, които могат да ви накарат да повярвате, че тези бленувани божествен кътчета от пощенските картички и рекламни брошури съществуват и вие сте част от тях с безбройни незабравими мемоари.

След като отворихме кутията с мечтани пътешествия, можете сами да изберете по какъв начин и по кое време е най-добре да си приготвите багажа. А в случай че желаете да научите повече за офертите или да се потопите в любопитната информация от туристическия справочник, може да го извършите тук и тук. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР