Всички мечтаем за най-красивата, здрава и лъскава коса и полагаме

...
Всички мечтаем за най-красивата, здрава и лъскава коса и полагаме
Коментари Харесай

Най-големите грешки, които съсипват косата ни!

Всички мечтаем за най-красивата, здрава и лъскава коса и поставяме всевъзможни изобретателни грижи за нея, които се оказва, че доста постоянно са по-скоро съдбовни за здравето й, от колкото потребни.

И даже се оказва, че позволяваме доста повече неточности, от колкото даже сме си представяли и доста от тях се случват още под душа. 

Първото, което евентуално множеството от нас позволяват, е нанасянето на шампоан на главата два пъти. Това нещо задейства мастните жлези и по този начин тя се омазнява доста по-бързо. 

Също по този начин в случай че измивате косата си два пъти е седмицата или по-малко, е хубаво да употребяват два разнообразни шампоана. 
 Най-честите аргументи за загуба на коса Най-честите аргументи за загуба на коса
Най-често се оплакваме от косопад при промяна на сезона. Но има и други положения, предизвикващи това, което не би трябвало да подценяваме....

Единият да отстранява част от мазнините, а другия да почиства косата. 

Когато нанасяме еликсир, е хубаво да не го измиваме целя, а да оставим част от продукта, с цел да защищити върховете на косата от нападателните въздействия на околната среда. 

Хубаво ще бъде и да я разрешете с пръсти, до момента в който е още мокра, с цел да не се оплита и да може да бъде сресана по-лесно, откакто бъде изсушена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР