Всички кучета може да отидат в рая, но една биотехнологична

...
Всички кучета може да отидат в рая, но една биотехнологична
Коментари Харесай

Обичате ли кучета? Тази компания казва, че има тайната за по-дълъг живот на по-големите кучета.

Всички кучета може да отидат в парадайса, само че една биотехнологична започваща компания се стреми да задържи лабрадорите и другите по-големи кучета на Земята по-дълго.

Лекарство за удължение на живота на огромни кучета - които живеят към половината от по-малките породи - може да бъде на пазара през идващите години, съгласно Loyal, биотехнологична компания от Сан Франциско, разработваща дългоденствие за лекуване на кучета.

Центърът за ветеринарна медицина на Администрацията по храните и медикаментите откри рационално очакване за успеваемост на лекарството с кодово име LOY-001, разгласи Loyal във вторник в известие за вести, което е огромна стъпка към цялостното му утвърждение. Разработката е „ първа за всяко лекарство за дългоденствие и е огромна стъпка към ускорение на пътя за кучетата и в последна сметка за хората “, съобщи Винод Хосла, създател на Khosla Ventures, вложител в Loyal.

Големите датчани и нюфаундлендите нормално живеят седем до осем години, до момента в който по-малките кучета — наприме...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР