Всички искат да карат нови коли от т.нар- премиум марки,

...
Всички искат да карат нови коли от т.нар- премиум марки,
Коментари Харесай

Пет стари, но много бързи коли

Всички желаят да карат нови коли от т.нар- премиум марки, само че не всеки път новите коли са най-хубави. Като удостоверение на този факт ще ви напомним за пет автомобила, които към този момент са остарели, само че към момента приковават и погледите на инцидентните минувачи, и сърцата на притежателите им. Това са пет типичен европейски спортни автомобила, които са остарели, само че доста бързи и най-много - паметни.
Porsche 911  Пет остарели, само че доста бързи коли

Porsche 911 е един от най-известните спортни коли в света, като е на конвейерите в непрестанно произвеждане от 1963 година. Причината за неговата известност е неподвластното на времето наслаждение от шофирането, което се дължи на верния баланс на ръководство и мощ. Примери за 911-ки от 80-те сега се продават на почти същата цена като тази на нов състезателен Corvette, само че тези коли обезпечават доста повече чиста наслада от шофирането, в сравнение с Chevy в миналото би могъл да се надява. Най-добре е да се ориентирате към образец с три педала, с цел да извлечете максимума от 911.
Audi Quattro  Пет остарели, само че доста бързи коли

Оригиналното Audi със задвижване на четирите колела Quattro беше пуснато на пазара през 1980 година Както в цивилния си вид, по този начин и като рали кола, Quattro се зае да откри своето владичество и по пътищата, и в международната рали сцена, спечелвайки първите два WRC шампионати, в които взе участие. Днес непокътнати екземпляри се намират мъчно, скъпи са, само че са за предпочитане пред новите, цялостни с електроника спортно насочени коли.

Lancia Delta Integrale Evo II  Пет остарели, само че доста бързи коли

Lancia Delta е един от най-емблематичните рали коли за всички времена, само че колата бе и извънредно сполучлива в цивилната си версия. Integrale Evo II всъщност е хомологирана версия на този прочут автомобил WRC, като е с съвсем изцяло друга структура от общоприетата Delta, макар че споделя името и външния си тип. Delta Evo II също непрестанно покачват цената си, тъй че тези, които желаят да ги получат, ще би трябвало да побързат.
BMW M3 E30  Пет остарели, само че доста бързи коли

Считан от мнозина за едно от най-хубавите BMW-та, правени в миналото, е мъчно да сгрешите с E30 M3. по пътищата се оправя като нова спортна кола и има задоволително мощ, с цел да се забавлявате, само че и не без да рискувате да получите санкции за превишена скорост. Изглежда и зашеметяващо, само че с помощта на всички тези неща става все по-трудно да се откри E30 в положително положение.
Mercedes-Benz SL  Пет остарели, само че доста бързи коли

Mercedes-Benz SL към момента се създава, само че тази версия от 80-те години просто излъчва типичен жанр на кино звезда. Проектиран като първокласен, само че състезателен роудстър, SL разрешава на притежателя си да се любува на най-хубавото време, без в никакъв случай да се постанова да напуща комфортните си седалки. Но това е най-малкото. Динамиката и удоволствието от шофирането с тази кола са несравними. Все още има непокътнати екземпляри, които са по-евтини от нова спортна кола, само че това събитие няма да трае дълго.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР