Всички искаме, когато се напръскаме, миризмата да трае за по-дълго.

...
Всички искаме, когато се напръскаме, миризмата да трае за по-дълго.
Коментари Харесай

Как парфюмът ни да мирише по-дълго

Всички желаеме, когато се напръскаме, миризмата да трае за по-дълго. Ето някои трикове по какъв начин да запазим аромата върху себе си по-продължително.

5 неточности, които позволяваме с парфюмите

Хидратация!
10 метода да създадем парфюма си по-дълготраен
Нашият обичан парфюм сигурно е страховит на мирис и бихме желаели трайността му да е по-дълга. Но не всеки път парфюмите съумяват да п...
Прочети повече
Сухата кожа попива всичко и мъчно излъчва мирис. Осигурете й задоволително хидратация, тъй че да е здрава и хидратирана, с цел да може парфюмът ви да ухае за по-дълго.

База на олио

Избирайте парфюми, които са основани на етерично масло или с олио. Те не изветряват толкоз бързо и се задържат върху кожата за доста по-дълго време.

След душ

Използвайте парфюма си след душ, когато кожата ви е хидратирана, мека, а порите ви са отворени.
Пренесете се в ориента с Арабските парфюми
За да разберете какво съставляват арабските парфюми, е значимо да проникнете в същината на тяхната комбинация. Обичайно тя се състои от...
Прочети повече
Пренесете се в ориента с Арабските парфюми

На тези зони

Парфюм се пръска, където минават артериите на човешкото тяло, тъй като кръвта се затопля и изпъчва аромата за дълго. Това са зоните зад ушите, сред гърдите и на китките.

Внимавайте

Ако пръскате парфюм по облеклата си, то той ще остане там по-дълго, в сравнение с върху кожата ви, само че внимавайте, тъй като в случай че в него има наличие на олио, рискувате са опетните тъканите си.

За оптимална продължителност можете да употребявате крем за тяло от същата серия на вашия парфюм, тъй като това ще хидратира кожата ви в дълбочина и ще резервира резултата на парфюма.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР