Всички имаме различни приоритети в живота. За някои децата са

...
Всички имаме различни приоритети в живота. За някои децата са
Коментари Харесай

Съвети за външния вид, с които ще подлудите мъжете

Всички имаме разнообразни цели в живота. За някои децата са най-важни, за други – кариерата. Но човек не живее единствено с работата си, има и персонален живот. И в него би трябвало да изглеждате като същинска жена – красива, ефектна, секси.

Как може да се реализира това?

Деколтета и цепки

Избирайте блузи, рокли, джъмпери, които изтънчено акцентират бюста и демонстрират апетитната празнина сред гърдите – това наподобява доста секси, настояват стилистите. Но също по този начин не подценявайте изрязания тил, той също има изключително мощен резултат. Например, когато предната част на роклята или дамския топ е компактно затворена, а откъм гърба изненадва с голямо деколте. Подобен жанр на обличане постоянно оставя незабравимо усещане.

Изрезите на непредвидени места също са доста завладяващи. Например, имате затворен пуловер с водоравен процеп върху него тъкмо над бюста. Мъжете са постоянно заинтригувани от такива неща, те просто приковават вниманието им.

Подобни тоалети са подобаващи за дами с всякаква фигура, в това число цялостни дами. Закръглените девойки съвсем постоянно имат красиви гърди и гърбове, тъй че, дами, не се колебайте да ги покажете, това са вашите козове.

Силуети

Ако желаете да бъдете секси, изберете компактно прилепнали облекла. Тясната пола, която компактно прилепва по фигурата /същото важи за блуза или рокля/, е най-добре да бъде от тъничък трикотаж, тъй че да се виждат всички извивки на тялото. Клиновете, показващи стройни крайници, тесните дънки, които прилягат отлично към бедрата – всичко това наподобява извънредно секси. Не съществува дама която да няма какво да подчертае, тъй че, действайте!

Материи

Тънките, падащи ефектно трикотажни материи са най-подходящи за построяването на секси визия. Те пасват чудесно на всеки вид фигура, акцентират хубостта на женските линии.

Същото важи и за транспарантните тъкани –  тънко кадифе, сатен, шифон, транспарантна дантела и други Те са приятни на досег материали, които ви се желае да докосвате непрекъснато.

Обувки

Обувките и ботушите на токчета наподобяват доста секси. За излъчващи максимален съблазън обаче се смятат отворените сандали на висок ток, откриващи добре поддържан женски крайник със пресен педикюр – кой мъж може да устои на това?

Прическа

Преди всичко сексапилът се свързва с дългата коса. Мъжете абсолютно се изричат в интерес на красиво разпуснатите коси, смятат ги за един от главните признаци на женственост и половост. Не инцидентно на състезанията за хубост в никакъв случай не виждаме къси прически, а единствено дълга коса, буйна и здрава. Няма значение дали е къдрава или права, значимото е да е чиста, здрава и лъскава. Разцепените краища, издайническите бели корени и други признаци на занемаряване на външния тип наподобяват „ неапетитни “. Ето за какво, в случай че желаете да изглеждате секси, обърнете колкото се може повече внимание на грижата за косата, тъй че тя постоянно да наподобява съвършено.

 

Грим

Ако сте млади, свежи и красиви, можете да минете и без грим. Но тази прохлада нормално трае до 20-22 години. След това дамите следва да употребяват грим, въпреки и най-малък.

За да изглеждате секси, не се изискват блестящо изрисувани очи и вежди. Най-важното е да създадете усещане за красива кадифена кожа. Мъжете постоянно се вълнуват, когато срещнат жена с гладка, свежа кожа. Това приказва за нейното положително здраве, в това число и за положителната репродуктивна функционалност. Представителите на мощния пол неумишлено регистрират точно това.

Затова изберете деликатно основата за грим, декор дьо тен-ът, пудрата.  Заложете на леки, транспарантни нюанси, които остават невидими, само че изглаждат и оформят по необикновен метод кожата на лицето, придавайки й равен, кадифен тип.

Следва нанасянето на ружа. За да създадете чувство за младост и прохлада, изберете най-естествените нюанси, тъй че те да бъдат невидими върху лицето, само че да му придават здрав, натурален тип.

Що се отнася до червилото, тогава има два разновидността. Първият е да създадете усещане за добре поддържани естествени устни. За задачата използвайте цветове на червилото, които са допустимо най-близки до естествените нюанси на устните. Същият резултат придава и транспарантния искра в натурален колорит.

Вторият вид е самоуверен, секси тип. Тук се нуждаете от блестящо червило от алената цветова палитра. Ярко блестящите устни наподобяват необикновено секси.

Ако сте срамежливи и се страхувате да не изглеждате вулгарно, не прекалявайте с грима. Да, правилно е, че сексуалността е битка за мъжкото внимание, само че съществуват разнообразни типове половост. Важно да не прекрачвате границата, където смелостта се трансформира във циничност. Демонстрирайте внимателен усет и възприятие за съразмерност. Придържайте се към тях и постоянно ще бъдете неотразими!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР