Всички имаме от тези дни, в които сме много гладни

...
Всички имаме от тези дни, в които сме много гладни
Коментари Харесай

Ресторантът, в който ядем, без да използваме ръце

Всички имаме от тези дни, в които сме доста гладни и изтощени, само че ужасно доста ни мързи да готвим, по тази причина решаваме да излезем, с цел да хапнем на открито.

А от време на време толкоз доста ни мързи, че даже и държането на вилицата ни се коства като неистово изпитание. За наслада на всички лентяи, в Лондон отваря нов ресторант, в който ще ядем без да ни трябват ръце .

Заведението се споделя Hands Off! и предлага опция на клиентите си да бъдат хранени от сервитьори благодарение на клечки . Дори и за напитките няма да си вършим труда да подвигаме чашата, тъй като сервитьорите имат грижата да ни ги наливат в устата.
 Снимка 427567

Ресторантът отваря порти на 11 юни и ще работи единствено за четири дни. Причината за отварянето му, въпреки и толкоз лимитирано време е, че има за цел да събере средства, които ще бъдат употребявани с благотворителна цел , разкрива Insider.

За да посетим ресторанта обаче, би трябвало да си купим билет авансово, който коства 20 английски лири. 100% от приходите отиват за Mary`s Meal - благотворителна организация, която обезпечава храна за доста небогати деца в учебно заведение, които не могат да си го разрешат. Организацията работи в 18 страни по целия свят, сред които попада даже и Румъния.
 Снимка 427565

Ако минаваме през Лондон в интервала 11 - 14 юни и обмисляме да посетим Hands Off!, където хем ще ни нахранят, хем ще подпомогнем една добра идея, хубаво е да се срещнем авансово с някои от специалитетите в менюто. Между тях попадат китайска палачинка, цялостна с краставици, лук, карамелизирано тофу, както и японски омлет нигири и вегетариански ролца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР