Всички говорим, че трябва да има национално съгласие по темата

...
Всички говорим, че трябва да има национално съгласие по темата
Коментари Харесай

Каракачанов: Стига сме се делили на леви и десни по темата армия


Всички приказваме, че би трябвало да има национално единодушие по тематиката за армията и модернизацията й. Не съм отишъл да диря поддръжка от Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия са срещу модернизацията и по-високите заплати на армията. За това взех решение да я срещна с това, за какво се постанова да се отделят средства от бюджета на страната. Необходимостта за рационализация е висока. Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.
„ По-голямата част от членовете на Българска социалистическа партия са професионални военни и мислих, че схващат от тематиката. Не разбирам за какво се отхвърлят промени, единствено тъй като са съпротива. Ти си срещу не тъй като си срещу, а тъй като си съпротива. Стига сме се делили на леви и десни по тематиката войска и сигурност “, сподели още той. „ Редовно се случва събота или неделя премиера да ни събира, с цел да обсъдим належащите проблеми на страната “, добави Каракачанов.
„ Аз като министър на защитата организирам срещи с най-различни фактори, за тези мои срещи известявам Бойко Борисов. Не мога да диря позволение на партиен водач за сходни срещи. Обсъждал съм тематики за армията, а не политически въпроси “, разкри министъра на защитата.
„ Нека българските политици спрат да се дъвчат като кучета и да се обединят. Практика е министри да обикалят партийни групи и да им изясняват всякакви неща. Нека не се търси под вола теле. Къде е драмата “, попита Красимир Каракачанов.
„ Николай Ненчев, който е бил министър на защитата две години и половина и не е забил един гвоздей, не може да споделя, че парадът бил ретро ", приключи министърът.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР