Всички документи са предадени на прокуратурата, дал съм обяснения и

...
Всички документи са предадени на прокуратурата, дал съм обяснения и
Коментари Харесай

Боил Банов: Партийната пропаганда употреби за собствени цели културата

" Всички документи са предадени на прокуратурата, дал съм пояснения и имам вяра на институциите и способените органи ”. Това написа министърът на културата Боил Банов във Facebook в отговор на изнесените от Елена Йончева документи.

" За страдание, партийната агитация използва за лични цели културата. За страдание, да бъде знаме на това одобри да бъде в миналото уважаваната и харесвана журналистка госпожа Йончева ”, написа още Банов.

" За страдание, истината остава все по-сама и за това виновност носим всички. Фалшивите вести, " различните обстоятелства ” към този момент ни давят ”, написа още министърът. И декларира, че повече няма да дава отговор на всяко " включване на Българска социалистическа партия ”.

" Лъжите са доста. За тях не е значима истината, а тази съединена подправена вест да се повтаря. Не е значимо, че е лъжлива. Не е значимо, че е сапунено-оперетна. Не е значимо и че това е партията с исторически най-големи провинения към свободата на медиите и към свободата въобще ”, написа още министърът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР