Всички депутати от “Воля излязоха на парламентарната трибуна с тениски

...
Всички депутати от “Воля излязоха на парламентарната трибуна с тениски
Коментари Харесай

Депутатите от Воля с тениски ``Аз съм Марешки`` |

Всички депутати от “Воля ” излязоха на парламентарната естрада с тениски “Аз съм Марешки ”, с цел да изразят подкрепа към водача си Веселин Марешки, който не беше в залата. Той бе наказан на предпоследна инстанция на 4 години затвор за изнудване.

" Долу ръцете от Веселин Марешки ", сподели прочувствено Пламен Христов. “Преди два дни цяла България стана очевидец по какъв начин беше изработен опит да бъде опетнен един заслужен човек, който е помагал на милиони българи. Веселин Марешки продължава да се бори с картелите и в този момент. Беше изработен един презрян опит да бъде използван един човек, с цел да се имитира пред Европа, че България се бори с корупцията. От ПГ на " Воля " показваме безапелационното си противоречие с този акт. Призоваваме българските жители, които осъзнават цялата скица на протичащото се, да не се поддават на мaнипулациите и да бъдат с него, както той е с тях към този момент 30 години ”, съобщи Христов.

Той посъветва злорадстващите да не бързат да се радват.

" Рано или късно положителното побеждава. Случаят с Веселин Марешки ще бъде тест за цялото ни общество. Кой на чия страна е. Дали има храброст да пази истината или избира страната на изгнилата система ", сподели Христов.

Кристиан Вигенин, който е заместник-председател на Народното събрание от Българска социалистическа партия, изиска в декларация от името на групата Марешки да подаде оставката си като заместник-председател на Народното събрание.

Българска социалистическа партия прикани " Воля " да отдръпват Веселин Марешки от поста зам.-председател на Народното събрание, а в случай че не го създадат, ГЕРБ да внесат такова предложение. " Можем ли да се преструваме, че нищо не се е случило. Няма да разсъждаваме за презумпцията за невиновност, присъдата предстои на обжалване, само че този факт хвърля тежко леке върху така и така срината известност на Народното събрание. Нямаше да се изправя от името на ПГ на Българска социалистическа партия, в случай че това засягаше единствено 44-ото Народното събрание. За нас то е изчерпано, както е изчерпано и излъчeното от него държавно управление ", сподели още Вигенин.

" Присъдата на присъдружния на ГЕРБ Марешки е следващото изказване за политическата кома, в която това Народното събрание е изпаднало, тази присъда е леке върху институцията на Народното събрание. Тя остава в съзнанието на жителите и в историята на Народното събрание ", сподели още Вигенин.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР