Всички дела в Софийския градски съд, насрочени от 27 октомври

...
Всички дела в Софийския градски съд, насрочени от 27 октомври
Коментари Харесай

Заради коронавируса Софийският градски съд отсрочва всички дела за 10 дни

Всички каузи в Софийския градски съд, планувани от 27 октомври до 5 ноември 2021 година да бъдат отсрочени, разпореди ръководителят му Алексей Трифонов (пълният текст на заповедта виж ). Причината е пикът в разпространяването на болестта от COVID-19.

Според заповедта на Трифонов, всички каузи, които е трябвало да се гледат през идващите 10 дни, би трябвало да бъдат пренасрочени за „ нови дати, допустимо най-близки до в началото избраните дати на съвещания “, предава Лекс.
 Софийски градски съд се разсърди на Кирил Петков поради ББР Софийски градски съд се разсърди на Кирил Петков поради ББР
Софийският градски съд реагира на рецензиите на служебния министър на стопанската система Кирил Петков, който нощес в предаването " Панорама " изр...

Заради това, че от на следващия ден до 5 ноември няма да има открити съвещания, ръководителят на Софийски градски съд в заповедта си лимитира достъпа на юристи, движимости лица и жители до работа „ Съдебно деловодство – Адвокатска стая “, с изключение на по каузи по член 329, алинея 3 от Закон за съдебната власт.

Освен това информации в деловодствата ще се вършат единствено по телефона, „ като се ограничи достъпът на юристи, движимости лица и жители до пространствата, употребени от Софийски градски съд в Съдебната палата “, разпореди Трифонов.

Още преди дни към отлагане на делата поради пандемията пристъпиха и от Софийския областен съд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР