Всички чакаме много бързо да се случат нещата, които искаме.

...
Всички чакаме много бързо да се случат нещата, които искаме.
Коментари Харесай

Премиерът от Брюксел: И ние искаме зеленият сертификат на падне, пазете се от провокации на протеста

" Всички чакаме доста бързо да се случат нещата, които желаеме. Цените да паднат, мораториумът да отпадне ", това съобщи министър председателят Кирил Петков, който е на посещаване в Брюксел. Думите му бяха в отговор на рецензиите на президента Румен Радев, на които през вчерашния ден отговори и вицепремиерът Асен Василев.

" Радваме, се че хората в КЕВР са самостоятелни хора и безспорни експерти. За мен нещата се движат в вярната посока. Факт е, че февруарските фактури включиха спомагателните помощи и се надявам, че всички дребни бизнеси видяха разликите във фактурите. Работи се, работи се целеустремено. Това, което виждаме, е, че те дават всичко от себе си. С новите назначения в КЕВР имам вяра, че ще имаме доста по-добри резултати от в този момент ", съобщи Петков.

За провокациите, които се готвят по време на протеза на " Възраждане ", министър председателят сподели: " Това, което знаем е, че има едни хора, които са там за същинския митинг. Те желаят зеленият документ да падне. Истината е, че цялото държавно управление го желае. Изчакваме риска да падне, с цел да го премахнем. Знайте, че е въпрос на време да отпадне зеленият документ.

Това, което знаем, е, че има група хора от престъпния контингент от другите региона на България, които ще бъдат включени единствено с цел да вършат провокации.

Внимавайте с провокаторите. Министерство на вътрешните работи в този момент преглежда всички сигнали за тях. Трудно е превантивно да работят ".
ТЕМА преди 24 часа 18499 преди 1 ден (обновена) 7689 преди 2 дни 14329
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР