Всички боксови фенове очакват с голям интерес датата 12 декември.

...
Всички боксови фенове очакват с голям интерес датата 12 декември.
Коментари Харесай

Джошуа - Пулев може да има изненадващ гост, твърди Еди Хърн

Всички боксови почитатели чакат с огромен интерес датата 12 декември. Тогава в “Арена Уембли” в Лондон Антъни Джошуа ще пази международните си трофеи на WBA, WBO, IBF и IBO против наложителния кандидат на IBF Кубрат Пулев. Българският боксьор може да се похвали с баланс 28-1, като единствената му загуба е против някогашния крал в тежка категория Владимир Кличко през ноември 2014 година. Оттогава Кобрата записа осем следващи победи и за повторно в своята кариера получи правото да се бие за международната купа.
След 10 дни, когато Джошуа се изправи против Пулев, в публиката по всяка възможност ще бъде и международният първенец на WBC Тайсън Фюри. Излишно е да споделяме, че това ще направи доста по-вълнуващо дълго чаканото завръщане на Антъни Джошуа пред родна аудитория. Предположението направи самият Еди Хърн, управител на Ей Джей, пред водещия боксов анализатор Майкъл Бенсън.  Според него Циганския крал ще бъде край кръга по време на първата отбрана на Джошуа, откакто той си върна купата против Анди Руис-младши през декември 2019 година. Ей Джей към този момент се контракти за два мача с Тайсън Фюри, като се чака двамата английски боксьори да се опълчват един на различен през 2021-ва.
Eddie Hearn has said Tyson Fury could possibly be ringside to watch Anthony Joshua vs Kubrat Pulev on Dec 12th.
— Michael Benson (@MichaelBensonn) Но с цел да се случи този конфликт за безспорната купа в тежка категория, Джошуа ще би трябвало да победи Кубрат Пулев. Тайсън Фюри не е стъпвал на боксовия кръг от успеха си над някогашния първенец на WBC Дионтей Уайлдър. Той води договаряния с разнообразни боксьори, само че до пердах по този начин и не се стигна. Така по всичко наподобява, че Фюри ще чака Антъни, с цел да се бие с него за безспорната купа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР