Всеобхватната ескалация на украинската криза вече навършва две години и

...
Всеобхватната ескалация на украинската криза вече навършва две години и
Коментари Харесай

Специален пратеник на Пекин ще посети редица европейски държави за политическо разрешаване на украинската криза

Всеобхватната ескалация на украинската рецесия към този момент навършва две години и огънят продължава. Понастоящем най-спешната задача е възобновяване на мира. Това съобщи говорителката на китайското Външно министерство Мао Нин на днешната конференция. Изказването идва като коментар на идното дипломатическо пътешестване на Ли Хуей, специфичен делегат на Китай по евразийските въпроси, който от 2 март ще посети Русия, Европейски Съюз, Полша, Украйна, Германия и Франция, за напредване на политическо разрешаване на украинската рецесия.

„ За миналите две години в никакъв случай не сме се отказали от напъните за мирни договаряния. Китайската страна е провела задълбочени съвещания със засегнатите страни и играе градивна роля за справяне с рецесията “, добави още говорителката. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед36413Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед54528Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед7379Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед26342Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед35610Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376465Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234938Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115830Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100523Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93945 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР