Всеки знае, че нашето собствено възприятие за себе си е

...
Всеки знае, че нашето собствено възприятие за себе си е
Коментари Харесай

10 неща, които доказват, че сте по-привлекателни, отколкото си мислите

Всеки знае, че нашето лично усещане за себе си е друго от това, по какъв начин ни виждат другите хора. Много дами са прекомерно сериозни към личния си външен тип и се пробват да трансформират прекалено много неща за това по какъв начин наподобяват. Но големите очи, дългите крайници и цялостните устни не са безусловно най-важните критерии за хубост.

Натъкнахме на някои очарователни обстоятелства за женската прелест. След като преминете през тази публикация, вашето мнение за това по какъв начин изглеждате и какъв брой привлекателна мислите, че сте, може да се промени към по-добро!

Жените с руса коса притеглят повече внимание.

© Pixabay / pexels

Много проучвания демонстрират, че русокосите дами са поканени да танцуват и да приказват с тях по-често от други дами. Жените с руса коса би трябвало да знаят: природата към този момент ви е дала бонус, тъй че смяната на цвета на косата ви няма да ви направи по-привлекателни. Но тези, които имат черна, кестенява или алена коса, не е нужно да се усещат зле поради това – тайната на привлекателността не е единствено в цвета на косата. Продължете да четете тази публикация и ще разберете още доста забавни неща.

Формата на гърдите е по-важна, а не размерът.

© Depositphotos, © Depositphotos

Съществува стандарт, който споделя, че колкото по-големи са гърдите, толкоз по-привлекателна е дамата. Но в действителност това не е правилно. Проучванията демонстрират, че гърдите със междинен размер се смятат за най-привлекателните и формата им има огромно значение. Гърдите, които наподобяват добре, не би трябвало да са големи, с цел да наподобяват привлекателни.

Приятните миризми усилват привлекателността на лицето.

© Scent of a Woman / Universal Pictures

Парфюмът не е просто метод да бъдете разнообразни и дано всички да знаят за себе си, това е и метод да изглеждате по-привлекателни. В изследване, извършено от Monell Chemical Senses Center, мъжете и дамите бяха помолени да оценят фотоси на дами. По време на опита откривателите пръскаха ароматите на рибено масло и розово масло в разнообразни пропорции. Когато доминираше приятната миризма на розово масло, респондентите класираха фотосите по-високо.
Ако желаете да употребявате това познание в всекидневието си, би трябвало да знаете, че прекомерно мощните миризми могат да имат противоположен резултат от това, което сте възнамерявали, тъй че би трябвало да внимавате с тях.

Ако едно лице наподобява младо, формата на тялото има по-малко значение.

© AFP / East News, © Jack Shea / Starshots / Broadimage / East News

Майките знаят какво вършат, когато учат дъщерите си да се грижат за кожата си, когато са млади. Проучванията потвърдиха, че женската прелест разчита доста на това какъв брой младо наподобява лицето им. Това се дължи на обстоятелството, че младежкото лице алармира на други хора, че дамата е здрава и има добра репродуктивна система.

Красивите крайници притеглят тъкмо толкоз внимание, колкото гърдите и задните елементи.

© Depositphotos, © Depositphotos

Гърдите не са най-привлекателната част от женското тяло. Това може да звучи налудничаво, само че е правилно: доста дами считат, че краката им са най-привлекателната част от тялото им. И споделят, че в случай че гърдите и задните елементи са мощен вик, то краката са безмълвен шепот.

Високите женски гласове са по-приятни за слушане.

© A Star Is Born / Warner Bros. Entertainment

Ако имате висок глас, към този момент сте по-привлекателни от доста други дами. Проучванията демонстрират, че дамите с невисок глас се смятат за преобладаващи и се смятат за по-малко привлекателни. В взаимозависимост от това с кого разговаряте и защо става въпрос, можете да извършите гласа си по-нисък и по-висок, с цел да имате нужния резултат.

Дългите крайници не са толкоз привлекателни, колкото краката със междинна дължина.

© Invision / Invision / East News, © PacificCoastNews / BWP Media / East News

Това ще направи доста щастливи дамите, които нямат дълги крайници. Доказано е, че се счита, че краката със междинен размер са най-привлекателните. Те са значим знак за положително физическо здраве.

Спиналната извивка на долната част на гърба има огромен резултат върху привлекателността.

© Depositphotos, © Depositphotos

Атрактивните ханш и седалище са значими, несъмнено. Но има още нещо, което има още по-голям резултат върху привлекателността: гръбначната извивка на долната част на гърба. Както се оказва, когато дамите са бременни, те развиват гръбначна извивка, която се счита за доста привлекателна.

Отзивчивостта доста усилва женската прелест.

© Going the Distance / New Line Cinema

Ако сте по-отзивчив човек, хората ще ви обичат. Поредица от научни проучвания потвърдиха, че мъжете доста ценят услужливостта и грижите. Това значи, че противоположният пол счита, че грижовните дами са извънредно женствени и привлекателни.

Бонус: Наклонените или обърнати лица наподобяват по-привлекателни.

© Depositphotos

Когато някое лице е наклонено, то наподобява по-привлекателно. И най-смешното е, че колкото по-малко привлекателно е преди наклоняването, толкоз по-привлекателно става по-късно.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР