Всеки сигнал трябва да бъде проверен. Въпросът е, че същите

...
Всеки сигнал трябва да бъде проверен. Въпросът е, че същите
Коментари Харесай

Радев притисна ГЕРБ с тежки въпроси за подслушването

Всеки сигнал би трябвало да бъде тестван. Въпросът е, че същите хора, които провеждат и организират подслушванията, би трябвало да ревизират самите себе си. Заради това се постановат кадрови промени. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти, преди да влезе дружно с вицепрезидента Илияна Йотова в зала " България " за честването на 100 години от основаването на Националната музикална академия „ проф. Панчо Владигеров “.

" Къде бяха критиците, когато тяхното държавно управление, което отговаряше за организацията и контрола на отбрана на класифицираната информация, позволи 5 български офицери, да бъдат пробити от непознати служби ", остро отговори Радев на днешните нападки към него от страна на зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов.

" Защо беше мълчанието им за 3 милиарда лв. за турски поток. 10 години министър председателят Борисов забатачи интеркоректора в Гърция и в този момент нямаме диверсификация. Защо мълчаха за 60-те милиона изтеглени кеш от Васил Божков, с цел да им ги даде ", сподели той.

 Защо спецслужбите останаха слепи и глухи за шкафчетата, записите и 700-те милиона невнесени налози за хазарт? ", продължи с неуместните въпроси Радев.

" Миналото лято сложи членовете и остриетата на ГЕРБ пред алтернатива - да спасят себе си и партията, като се разграничат от компрометирания си министър председател или да го бранят с телата си и да пропаднат в бездната на своя честен срам ", приключи президентът.  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР