Всеки се радва да притежава собствен дом и няма търпение

...
Всеки се радва да притежава собствен дом и няма търпение
Коментари Харесай

Нещата в дома ви, които издават, че сте бедни

Всеки се радва да има личен дом и няма самообладание да го подреди. Добре е преди да се заемете с това, да се консултирате със експерт. Новодомците постоянно позволяват нелепи неточности, които карат близките да считат, че в този дом живеят не толкоз заможни хора, а никой не желае да основава сходно усещане. Ето кои неточности не би трябвало да допускате при обзавеждането на дома си.
1. Твърде дребен от килим
С размери 50 × 70 см, когато нито един от вашите мебели не е на която и да е част от килима, ще направи дома ви да наподобява на ниска цена. По-голямата част от времето в дневната имате потребност от по-голям килим. Килимите 50 × 70 нормално са за дребни спални. Предната част на краката на дивана би трябвало да са на килима и в случай че столовете са обърнати към дивана, предната част на краката на столовете също би трябвало да са на килима.
 6 значими неща, които съвсем никой няма в банята си 6 значими неща, които съвсем никой няма в банята си
Малката баня не е причина да се отказвате да сложите в нея нужните неща. Понякога един долап, подложен над мивката, и няколко отвор...
2. Основни осветителни тела
Просто надграждане на общоприетоо осветително тяло ще издигне дома ви на по-високо равнище. Или прибавянето на полилей над вашата маса ще приключи пространството! Просто заложете на верния размер. Прекалено малко осветително тяло ще бъде по-разсейващо, в сравнение с извънгабаритното!
3. Комбинирайте мебели
Може би сте купили порцелан и маса за хранене за вашата столова. Е, можете да го накарате да има повече характерност, единствено като боядисате къщата! Бъдете изобретателни с това, което имате. Ако желаете да преобразите спалнята и имате цялостен комплект спалня, сменете таблата. Това ще е лесна смяна, която в действителност ще накара спалнята ви да наподобява по-интересна! Можете даже да опитате да преместите скрина в друга стая и да го замените с нещо друго.
 Никой не го знае, само че интериорът вкъщи въздейства на здравето Никой не го знае, само че интериорът вкъщи въздейства на здравето
Хората конструират и проектират здания въз основа на нашите потребности, само че по избран метод тези здания също ни „ построяват “ и...
4. Нямате същински растения
Добре, не се обиждайте от това. Има голяма разлика в метода, по който наподобява и се усеща дома с естествени растения. Ако се притеснявате, че няма да се справите, просто не прекалявайте с водата, следвайте графика за поливане. Открийте къде растението е най-щастливо съгласно светлината във вашия дом.
5. Картините са закачени прекомерно високо
Твърдо имаме вяра, че би трябвало деликатно да изберете какво окачвате на стената си. Изкуството би трябвало да съставлява нещо в живота ви. Страст или спомен. Ако просто влизате в магазина и купувате куп творби на изкуството, тъй като би трябвало да запълните стените си, бързо ще ви омръзнат. Бихте могли да намерите произведение на изкуството в „ Домашни артикули “, което ви харесва най-вече, само че да го извършите единствено заради тази причина, а не тъй като имате потребност от нещо, което да закачите. Също по този начин вашето изкуство би трябвало да бъде окачено на равнището на очите - това ще направи дома ви да наподобява комфортен и първокласен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР