Всеки се надява да бъде ухажван от своя любим по

...
Всеки се надява да бъде ухажван от своя любим по
Коментари Харесай

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Всеки се надява да бъде ухажван от своя обичан по неповторим метод и постоянно да получава самопризнания в обич. Някои пък избират да им се извършват серенади с някои от обичаните им песни, други да посветят стих на обичания човек. Има и такива, които харесват повече да подаряват скъпи и огромни дарове на своята половинка.

Без значение какъв способ предпочитате, всеки човек се надява да получи пояснение в обич. Още по-приятно би станало, в случай че то е направено с цяло сърце и почтеност, на която всеки би завидял. Не всеки обаче избира да тръгне по този път. За някои хора е по-лесно да създадат подправени самопризнания в обич. Това би се случило в случай че те имат някакви други цели, а не просто да създадат половинката си щастлива. Мимолетното съблазняване е нещо, което би подтикнало част от хората да работят по този метод.

Ето представителите на кои зодии биха стигнали до сходни дейности.

Рак

Известно е, че Ракът се приближава до плячката си индиректно, тъй че в никакъв случай не споделя какво има поради. Когато става въпрос за усеща, този човек е внимателен. Той би предпочел да опитва физически, преди да се ангажира с някого. Ако любовникът им се колебае, те няма да се свенят да предложат подправена обич, единствено с цел да ускорят интимността. Те биха споделили, че вие сте любовта на живота им, единствено с цел да прекарат една нощ с вас. Желанието им да стигнат до сърцето на индивида, който ухажват е толкоз огромно, че те няма да се спрат пред нищо. Биха изрекли много неистини, с цел да доближат до крайната си цел.

Дева

Зрялата Дева постоянно е въплъщение на берекет и добрина. Те одобряват съществено единодушието и в никакъв случай не си играят със сърцето и възприятията. Това обаче е в огромна разлика с държанието на млада и незряла Дева, която се управлява от техните хормони. Много Деви на млади години мислят единствено за физическа фамилиарност. Те ще лъжат през зъби и се преструват, че изповядват обич, с цел да ви вкарат в леглото. Представителите на тази зодия, които към момента са неопитни в живота, биха търсили повече фамилиарност, която да е реализирана с неистини. По- зрялата Дева не би направила това.

Стрелец

Често се подценява какъв брой огромен прелъстител може да бъде Стрелецът. Този хора обичат да ухажват половинката си. Когато харесват някого, те могат да хвърлят оръжието. Те ще опитат да убедят любовника си в съществуването на дълбоки усеща, макар че сърцето им споделя друго. Такива подправени самопризнания в обич може и да им завоюват нощ на пристрастеност. Но в последна сметка те ще изгубят сърцето на любовника си. Рано или късно тази неистина става ясно и огромна част от тези хора съжаляват за своите действия.

Овен

Вероятно най-злата линия на някои Овни е, че този огнен знак преглежда връзките като предоставяне и взимане. Ако отделят време, старания и пари за индивида против тях, от време на време те чакат фамилиарност в подмяна. Всъщност те употребяват хвалебствие и самопризнания в обич, с цел да завоюват благосклонността на индивида, който харесват. Това, което е в мозъка на човек от зодия Овен, може да бъде нещо незадълбочено. Те могат да изповядват думи, убеждаващи за безконечна обич, само че с егоистични цели. Много хора имат вяра на тези думи и по-късно остават с разрушени сърца.

Вижте още⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР