Всеки родител знае, че отглеждането на деца не е лесна

...
Всеки родител знае, че отглеждането на деца не е лесна
Коментари Харесай

Майка откри гениален трик, с който винаги знае кога децата я лъжат

Всеки родител знае, че развъждането на деца не е лесна задача. Непрекъснато сме изправени пред нови провокации, а майките и бащите постоянно търсят нови способи да подсигуряват, че децата им стават положителни хора.

В TickTock има нова наклонност и това е родителите да споделят най -полезната неистина, която са споделили на децата си.

Една майка споделя своя занимателен трик, който й разрешава постоянно да разбере по кое време децата я лъжат.
 Ето за какво всички напоследък оставят часовниците си вкъщи като излизат Ето за какво всички напоследък оставят часовниците си вкъщи като излизат
Всеки опит да постигнете прекомерно доста за малко време води до струпване на забележителен и непотребен стрес. В резултат си навличате няк...

Майката, чието име е Виктория, обяснила на децата си, че възрастните постоянно знаят, когато едно дете лъже. „ Казах на децата си, че когато лъжат, на челата им се появява звезда, която единствено възрастните могат да видят. Така че всякога, когато ме лъжат, си покриват челата “, споделя тя във видеото си.

И както нормално се случва с забавно онлайн наличие, видеото на Виктория скоро стана вирусно с над 22,3 милиона гледания, както и 4,3 милиона лайкове и над 20 000 коментара.

Мненията по тази тематика са разграничени, тъй че има всевъзможни мнения. Някои родители споделят своите „ бели “ неистини, до момента в който други спорят за полезността на нейния способ.

В различен видеоклип тя поучава номерът със звездата да се употребява до момента в който децата са дребни, по този метод ще се схваща по кое време лъжат и може да им се помогне да признаят лъжата. Но Виктория акцентира, че номерът не би трябвало да се употребява, с цел да се основава боязън у децата.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР