Всеки репресивен режим достига до момент, в който опитва да

...
Всеки репресивен режим достига до момент, в който опитва да
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Русия никога не е била демокрация, но присъдата на Навални го легитимира

" Всеки наказателен режим доближава до миг, в който пробва да осъди за закононарушение от общ темперамент политически или обществено неуместните му съперници. Мартин Лутър Кинг, Мохамед Али, са образци в тази посока! Ърнест Хемингуей също.
За Ганди няма смисъл да разтварям дума. Джулиан Асандж беше упрекнат в обезчестяване. И то против жена, която му донесла кроасани след буйна нощ.
 Руските медии с полярни отзиви за Навални (СНИМКИ) Руските медии с полярни отзиви за Навални (СНИМКИ)
Присъствието на близо две дузини задгранични дипломати на процеса против водача на опозицията Алексей Навални влезе във фокуса на дневн...
Това, което се случва с Навални, не казус. То очевидно е част от пътя, който личностите извървяват, до момента в който трансформират обществата. С тази присъда, Путин направи Навални популярен. Легитимира го ", написа журналистът от Биволъ.
" Той се подрежда до Немцов и Магнитски, въпреки да е жив. Попадането му пандиза естествено е непосредствена опасност за живота и здравето му. Сергей Магнитски знае по какъв начин става.
Русия в никакъв случай не е била народна власт. Сега отново е просто тирания. Като във времето на Сталин. И не, режимът в Русия не е друг или неповторим! Там ловът на вещици е всекидневие. В „ старите демокрации “ обаче такива режими не оцеляват.
Справка - Мартин Лутър Кинг. На Навални за жалост ще му е доста мъчно. Повечето руснаци мечтаят за Зелена карта, не да живеят в заслужено общество в Русия. Това е също е разбираемо, в случай че демократизирането на Русия се случи, това ще е за първи път. До в този момент не е било. "
 Над 1400 души са арестувани в Русия на митинги в поддръжка на Навални Над 1400 души са арестувани в Русия на митинги в поддръжка на Навални
Над 1400 души са арестувани на протестни акции в поддръжка на съветския опозиционер Алексей Навални, заяви правозащитната организация ОВД-И...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР