Всеки от нас се стреми да е страхотен човек, мил,

...
Всеки от нас се стреми да е страхотен човек, мил,
Коментари Харесай

Нагласите, които ни правят отблъскващи, без да го осъзнаваме

Всеки от нас се стреми да е страховит човек, благ, грижлив и съчувствен, написа Мениджър Нюз. За някои обаче нещата стоят иначе. Съществуват разнообразни типове държание или „ неприятни привички “, които ни вършат непривлекателни, дразнещи или даже отблъскващи. С някои от тях можете да се запознаете тук и в случай че инцидентно осъзнаете, че ги носите в себе си, направете всичко допустимо да се отърсите от тях. Може пък кръгът ви от другари да се разшири фрапантно.

Погълнати сте от себе си

Мнозина имат такава податливост, без даже да се усещат. Фокусирате се единствено и само върху себе си, говорите единствено за себе си и постоянно не ви пука какво имат да кажат хората към вас. Смятате, че единствено вие имате значение. Ако това ви е познато, време е за смяна. Никой не желае да е другар с човек, който го е грижа единствено за себе си.

Интересува ви единствено външната хубост, игнорирате вътрешната

Изненадващо, същинската хубост идва от сърцето, тялото и душата. Външният тип не е от водещо значение, само че хората с непривлекателно държание са на противоположното мнение. Погледнете се в огледалото – надълбоко в себе си – и може би ще видите какво се крие под повърхността. Един противен човек. Освен в случай че не измененията метода си на мислене.

Винаги се съревновавате

Изпитвате ли потребност да сте по-добри от всички останали, да виждате повече, да вършиме повече? Ако да, не сте от най-атрактивните персони. Трябва да сте по-грижовни по отношение на приятелите си и да им давате опция да се радват на триумфите си. Ако някой от тях преодолее страха си от височини и се покатери на 5 метра от земята, не казвайте „ Това ли беше? Аз се качих на 15! “ Вместо това го насърчете с „ Уау! Това е ужасно! Гордея се с теб. “

Гледате на приятелите си като на врагове

Неприятните характери постоянно се карат с приятелите си. Вместо да ги подкрепяте и да се грижите за тях, вие им обръщате тил и забивате нож в техния. Приятелите ви не са ви врагове, а ваши съдружници.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР