Всеки от нас обича да гради своите планове и да

...
Всеки от нас обича да гради своите планове и да
Коментари Харесай

3 основателни причини защо не трябва да споделяте плановете си

 щастието-обича-тишината

Всеки от нас обича да гради своите проекти и да мечтае. И доста постоянно се случва, че бързаме да споделим желанията си с близките.

Това могат да бъдат близки, другари или просто сътрудници. Но без значение какъв брой е съвършен нашият проект, едвам щом го споделим с близките, можем да забележим по какъв начин се разрушава пред очите ни. Защо се случва по този начин?

Работата е там, че просто не трябва да разказвате за проектите си. Неслучайно националната мъдрост гласи, че би трябвало да си държим „ езика зад зъбите “ в сходни случаи. Психолозите и био енергетиците също се придържат към това мнение.

И въпреки някои да считат, че всичко опира до зли очи, то всичко стои малко по-различно.

Загуба на сила

Нашата галактика е устроена по доста забавен метод. В последна сметка единствено да желаяме нещо същински и незабавно се отделя сила за осъществяване на желанието. А когато разказвате за проектите си, единствено я изразходвате на вятъра. Всичко отива към бръщолевене, а не към деяние.

Трикове на подсъзнанието

Подсъзнанието ни не прави разлика сред нашето въображение и действителната картина. Ако се стремите към задачата, то подсъзнанието ще ви оказва помощ по всякакъв начин да намирате най-краткия път до постигането й.

А когато приказваме за своите проекти, като че ли пресъздаваме, че фантазията към този момент се е осъществила и по тази причина подсъзнанието не схваща за какво би трябвало да се работи над нещо, което към този момент е свършено.

Забравете за резултата

Няма потребност да говорите, по-добре действайте. Всяко предпочитание изисква от вас някои старания. А в случай че обичате да говорите, то по-добре говорете всъщност. Похвалете се с непосредствения резултат.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР