Всеки от нас малко или много е свикнал да съди

...
Всеки от нас малко или много е свикнал да съди
Коментари Харесай

Жената мечта според зодията му

Всеки от нас малко или доста е привикнал да съди за другите по тяхната зодия. Това е напълно разумно, защото присъщите за всеки знак черти са мощно проявени при съвсем всичките му представители. В този ред на мисли хората със сходни зодии имат и сходни показа за бъдещата си половинка. Днес ще се фокусираме над мъжките представители и за каква жена си мечтае всеки от тях.

1.Овен

Овенът е мощен човек, който умира за пристрастеност и честност. Ако не му предложите огнени чувства и не отстоявате позицията си, няма да огледа съществено на вас.

2.Телец

Ако имате отношение към храната, изискания метод на живот и от вас може да се научи нещо ново, Телецът ще е ваш до гроб.

3.Близнаци

В случай, че си падате по мъж от зодия Близнаци, подгответе се с забавни хрумвания по какъв начин да прекарате времето си дружно. Не бъдете постоянно разполагаем и гледайте на живота с възприятие за комизъм. Близнаците си умират за смях и положително въодушевление.

4.Рак

Раците обичат да виждат правилен помощник в лицето на половинката си. За тях е доста значимо да знаят, че могат да разчитат на обичания си човек и да виждат, че той е в положение да им помогне постоянно.

5.Лъв

Лъвовете обожават мощните хора. Не демонстрирайте слабостите си, в случай че желаете да го впечатлите и за нищо на света не показвайте ревността си към тях, дайте им независимост. Независимостта също доста ги притегля.

6.Дева

Острият разум работи като афродизиак на представителите от зодия Дева, същото можем да кажем и за практичността. Ако желаете да впечатлите някой представител на тази зодия, не губете времето му с празни приказки.

7.Везни

За тях е доста значимо да имат до себе си жена от класа, която смайва другите с хубостта си. Да, може да се каже, че са малко повърхностни. Но пък не биха останали с вас, в случай че не притежавате други качества. Също по този начин е доста значимо околните му да ви харесват.

8.Скорпион

Бъдете като него – цялостна тайнственост. Не си позволявайте да проявявате слабостите си, той обича да има мощен човек до себе си и не го карайте да ревнува. Той би трябвало да знае, че вие сте единствено за него.

9.Стрелец

Ако си имате работа със Стрелец, би трябвало да сте подготвени за завършения и непрекъснат ваучър. Не се опитвайте да го измененията, не се опитвайте да го накарате да стои у дома. Той е авантюрист, бъдете част от неговия щур и занимателен живот.

10.Козирог

Вие би трябвало да сте жена за образец, която родителите му обожават и на която приятелите се възхищават, тъй като самият той желае да бъде подобен. Само дама на равнище може да завоюва сърцето на Козирога. Важно е да бъдете независима и виновна, само че и го оставяйте да се грижи за вас.

11.Водолей

Мъжът Водолеи би трябвало да знае, че има умна жена до себе си. Не го интересува толкоз хубостта, колкото способността да водите задълбочени диалози и да поддържате връзка леко.

12.Риби

Това е мъжът, пред който можете да деянията всичките си недостатъци. Той харесва меланхолията, макар че външно не си проличава. Посочете му и елементи, които ви припомнят за някакъв прекрасен миг или за някого, дано види, че и вие сте сантиментална душа. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР