Всеки от нас има поне няколко лоши навика, от които

...
Всеки от нас има поне няколко лоши навика, от които
Коментари Харесай

Какво никога не бива да правим, докато гледаме телевизия?

Всеки от нас има най-малко няколко неприятни навика, от които му е мъчно да се отърве. Един от тях безспорно е обвързван с гледането на телевизия и всички тези неща, които не трябва да вършим, до момента в който сме вперили погледите си в екрана.

За предпочитане е даже да съкратите времето, в което тв приемникът вкъщи работи. Колкото по-рядко следите излъчвания и безсмислени сериали, толкоз повече моменти ще имате със фамилията си, както и време да почетете книга, да медитирате или да си организирате идващия ден.
Днес няма да се опитваме да ви убеждаваме в това да не гледате телевизия, тъй като всеки самичък за себе си би трябвало да реши по какъв метод да се разтовари и откъсне пълноценно от напрежението и напрежението.
Ще ви посочим обаче няколко неща, които мощно не ви предлагаме да вършиме, до момента в който гледате телевизия.

Ето какви са те:
Да похапвате
Специалистите по хранене и диетолозите са на мнение, че когато човек похапва пред дребния екран, то съзнанието му е заето със протичащото се пред него. Не мисли какво количество храна гълтам, дъвче прекомерно малко и гълта прекомерно бързо.
Когато усети задоволеност, то към този момент е преситен и не може да върнем времето обратно.
Ако въпреки всичко сте седнали пред тв приемника с пуканки в ръка, нашият съвет е да похапвате постепенно и да дъвчете неведнъж. Така няма да си аргументите тежест в региона на стомаха и няма да преядете. Сервирайте си авансово количеството, което сте решили, че ви се поставя.
Да работите
 Телевизията към момента е доста мощна, в Съединени американски щати наподобява най-силна Телевизията към момента е доста мощна, в Съединени американски щати наподобява най-силна
Средно хората са прекарали пред тв приемниците си близо по три часа дневно предходната година, сочи ново изследване, представено от БГНЕС. Euro...
Гледайки телевизия, човек мъчно би могъл да се концентрира в нещо друго, с изключение на в дребния екран. Загуба на време е, в случай че се пробвате да вършиме две неща по едно и също време и едното от тях да е обвързвано със служебни задължения.
По-добре натиснете аленото копче, отметнете си дилемите, затворете преносимия компютър и по-късно включете още веднъж „ говорещия си другар ”. В противоположен случай резултатите от свършената работа напълно няма да са това, което ви се желае, а времето, отделено за тях, ще надвишава нормалното.
Да четете книга
Трудна задача е да се чете книга и гледа сериал едновременно. Накрая нито сме вникнали в сюжета на кино лентата, нито в сюжета на книгата. Не си губете времето.
Ние ще ви посъветваме да се настаните комфортно в обичаното си кресло, да си запалите свещ, да си налеете чаша вино и да вземете хубава книга в ръка. Помнете, че това ще ви обогати в пъти повече, в сравнение с разиграващите се дейности на дребния екран!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР