Всеки от нас е участник или страничен наблюдател в проблемите

...
Всеки от нас е участник или страничен наблюдател в проблемите
Коментари Харесай

Хора в инвалидни колички и коли използват едно платно в Пловдив

" Всеки от нас е участник или непряк наблюдаващ в проблемите на градската среда, в която живеем. ". С тези думи стартира пост в обществените мрежи на общинския консултант от Пловдив Тодор Стоилов. Той слага няколко въпроса, които го смущават. Ето и какво споделя той:

Рядко си разрешавам да снима проблем и да го споделя обществено - намирам го за пошла архаична акция, която по-скоро бие на девалвирал популизъм. В последните две години, в качеството си на общински консултант, избирам да отнеса казуса до способените инстанции. И в случай че той се позволи, се веселя, че съм бил в услуга на съгражданите ни и че институциите ни работят! Този път ще постъпя противоположното, тъй като, в случай че замълча тук, ще се трансформира в съизвършител на неправилните решения. От години приказваме, че Пловдив се трансформира в град на моторните транспортни средства, а не на хората. Качвам следните фотоси и ще задам няколко отворени въпроса, които считам да слага на последваща сесия в Общински съвет Пловдив:

1.Чия е собствеността на пътното платно и тротоарите, илюстрирани в по-долните фотоси и кой е виновен за тяхното положение?

2. Нормално ли е подстъпите към най-голямата болница в България от бул. " Пещерско шосе " към Спешен бранш и формален вход на болничното заведение да наподобява по този метод?

3. Нормално ли е всекидневно по пътното платно да минават майки с детски колички, инвалиди, хора с потребност от незабавна помощ и личния състав на болничното заведение, застрашавайки по този метод своя живот и този на близките?

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР