Всеки от нас е изпитвал вътрешно противоречие за много неща.

...
Всеки от нас е изпитвал вътрешно противоречие за много неща.
Коментари Харесай

Разликата между това какво казвате и какво мислите според зодията ви

Всеки от нас е изпитвал вътрешно несъгласие за доста неща. Със сигурност ви се е случвало да казвате едно, а в действителност да си мислите напълно друго. Това може да се случи в любовта, в професионалния живот и в връзките ви с други хора. Вашата зодия в действителност значително дефинира това, тъй като тя оформя част от характера ви.

Ето какви са главните несъгласия сред казаното от всяка зодия и това, което фактически мисли тя.

Овен.

Какво казвате: „ Имам това, аз съм най-хубавият “

Какво в действителност мислите: „ Надявам се, че ще съумея! “.

Обикновено няма какво да ви спре по пътя на реализиране на задачите ви и даже от време на време вършиме нужното, без да мислите, което може да докара до някои неприятни изненади. Ето за какво от време на време сте склонни да се съмнявате в себе си, само че не желаете да го покажете.

Телец.

Какво казвате: „ Всичко, което имам, го завоювах самичък, тъй като поставих нужните старания “.

Какво в действителност мислите: „ Надявам се, че съм се постарал задоволително ”.

През целия си живот работите, с цел да изградите точния сюжет, който желаете. Не се лишавате от нищо, което ще ви помогне да се чувствате сигурни. Искате да дадете допустимо най-вече за хората, които обичате, само че от време на време се притеснявате, че не сте създали всичко по този начин, както би трябвало, с цел да им помогнете.

Близнаци.

Какво казвате: „ Не ме интересува какво мислят другите “.

Какво в действителност мислите: „ Но за какво той не ме харесва? “

Вие сте занимателни, харизматични и вашият сексапил съблазнява доста хора. Това е добра вест, тъй като обичате да сте измежду компания. Също по този начин излъчвате убеденост, която основава усещането, че нищо и никой не може да ви допре. Единственият ви проблем е, че в случай че някой ви пренебрегва, наподобява апатичен към вас или по-лошо – не ви харесва въобще, изпадате в дупка и стартирате да се чудите каква е повода за това.

Рак.

Какво казвате: „ Ще те обичам, без значение какво се случва. “

Какво в действителност мислите: „ Ще те обичам, в случай че ти не ме обичаш “.

Нежният и завързан Рак, който сте, въпреки всичко е създание с огромно его. Обичате, давате всичко и сте подготвени на всичко за тези, които държите в сърцето си. Имате обаче своите условия и те включват потребността някой да ви обича в подмяна и някой да ви потвърди това. Просто не можете да понасяте да сте по-малко значими за някого, в сравнение с той е за вас.

Лъв.

Какво казвате: „ Каквото и да се случи, аз ще се оправя с него “.

Какво в действителност мислите: „ Искам да се откажа “.

В царството на животните, от време на време Лъвът в действителност е просто дребна сладка котка. Представата за вас е по какъв начин поемате безотказно своите отговорности, като се справяте с провокации и паники без намек за уязвимост. Но надълбоко в себе си това, което в действителност желаете, е да се отпуснете и да намерите леговище от напрежението и натиска. Не е за поверие!

Дева.

Какво казвате: „ Не мисля, че може да стане по-добре от това. “

Какво в действителност мислите: „ Това в действителност е наподобява зле. “

Девата и съвършенството са любовна история, която продължава, само че е нефункционална. Съвършенството не е от този свят и вие, Девите, мъчно го признавате. Така ден след ден живеете с това възприятие на незадоволеност, което в никакъв случай не ви напуща. Постоянното ви търсене на върхови достижения ви кара да не оценявате нищо на същинската му стойност. Отпуснете се малко!

Везни.

Какво казвате: „ Усмихни се, животът е хубав “.

Какво в действителност мислите: „ Иска ми да рева “.

Чарът, положителното възприятие за комизъм и насладата на живота на Везните са именити. Те в никакъв случай няма да изпаднат в обезверения, когато са на ръба, най-малко очевидно. Помагат на всички останали да се усмихват, само че когато претърпяват сложен миг, когато са тъжни и депресирани, те се изолират в безмълвие.

Скорпион.

Какво казвате: „ Искам те “.

Какво в действителност мислите: „ Обичам те “.

Склонни сме да мислим за вас като за огнен и скотски знак, предан на буйните любовни връзки, само че надълбоко в себе си вие сте страховит романтик, който се опасява да бъде зарязан. Така че постоянно се случва да криете своята сензитивност и сантиментална душа под провокативен или даже непристоен тип.

Стрелец.

Какво казвате: „ Изневярата не е толкоз огромен проблем. “

Какво в действителност мислите: „ Изневерявах ти и преди “.

Известни сте със своята искреност. В любовта, както и на всички места другаде, когато става дума за честност, както и за всяка друга тематика, вие постоянно казвате каквото мислите или най-малко желаете по този начин да наподобява. В реалност вие сте един от най-потайните знаци на зодиака и също има какво да криете.

Козирог.

Какво казвате: „ Всичко е наред “.

Какво в действителност мислите: „ Искам да изчезна “.

Вие сте доста скромни и не сте от хората, които се оплакват, защото просто не обичате да дразните другите. Дълбоко в себе си обаче това е може да аргументи стихия, защото сте черноглед. Често се спирате на предишното си, на неуспехите и съжаленията си.

Водолей.

Какво казвате: „ Виждате ли какво имам поради? “.

Какво в действителност мислите: „ Никой не ме схваща. “

Като Водолеи, вие безусловно сте нетипични. Очевидно е, че мисленето ви и настройката са тотално разнообразни от тези на другите. Колкото и да слушате близките, какъв брой препоръки давате, нищо не оказва помощ. Всички все си мислят, че сте прекомерно друг и не одобряват мнението ви, което ви кара да се чувствате зле.

Риби. Какво казвате:

„ Никога няма да те нараня… “

Какво в действителност мислите: „ …но мога да те унищожа. “

Никой не наподобява толкоз благ като вас. Риби. Вие сте спокойни и съпричастни, тъй че никой не е недоверчив към вас и това е огромна неточност. Наистина, вие в никакъв случай няма да нараните никого, без основателна причина, само че в случай че се почувствате предадени, ще чакате безмълвно и ще планирате своето възмездие. Наистина вие сте един от най-злите зодиакални знаци…

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР