Всеки, който иска да промени начина си на живот към

...
Всеки, който иска да промени начина си на живот към
Коментари Харесай

Росица Кирилова: Инфлацията е двойна и това се дължи на ПП

Всеки, който желае да промени метода си на живот към по-добро, не би трябвало да поглежда към тази смяна. Това съобщи по бТВ претендентът за народен представител от ГЕРБ Росица Кирилова.

Тя иронизира думите на Кирил Петков, че пред кабинета му са чакали 600 вложители.

„ Не съм чула един от тях да е отишъл в Монтана, Видин, Враца. Не зная един от тях да е направил инвестиция в България. Имате ли електрически автомобил от Ловеч? Нямате. Тази инвестиция беше необятно оповестена и всички медии говореха за нея повече от месец, по този начин и не се осъществя “, сподели Кирилова.

Тя акцентира, че акцията в действителност ще бъде лесна, тъй като може да изброява през целия ден всичко това, за което „ Продължаваме промяната “ са излъгали българското общество.

На въпрос кой е отговорен за това, че има високи цени, Кирилова отговори: „ Като цяло е отговорно ръководството на хора, които имат пристрастености към машинация. Те излъгаха българското общество с обещанията си, с претенциите си за експертиза, с претенцията си за познаване на икономическия развой, с претенциите си, че знаят всичко за еврозоната. Тези хора бяха срещу влизането на еврозоната, помните изявленията на Асен Василев. Сега внезапно чуваме, че би трябвало да влезем в еврозоната, с цел да овладеем инфлацията “.

Кирилова съобщи, че инфлацията в България, която е двойна на тази в еврозоната, се дължи на това, че „ Продължаваме промяната “ не знаеха по какъв начин да ръководят и не пожелаха по никакъв метод да се вслушат в рационалните оферти на ГЕРБ. „ Ако бяхме овладели енергийния потрес още в самото начало, с цел да може бизнесът да бъде обезщетен и силата да не бъде влагана в цената на продуктите, нямаше да имаме такава инфлация. Тогава управляваше Политическа партия “, добави Кирилова. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР