Всеки, който иска да опита рецептите, приготвени от неподражаемия Джейми

...
Всеки, който иска да опита рецептите, приготвени от неподражаемия Джейми
Коментари Харесай

Джейми Оливър отваря ресторант в Белград

Всеки, който желае да опита рецептите, приготвени от неподражаемия Джейми Оливър, скоро към този момент няма да би трябвало да пътува надалеч. Както беше разкрито в неотдавна стартиран акаунт в Instagram, наименуван „ jamiesitalianserbia “, франчайз на заведенията за хранене на известния готвач се отваря в Белград.


В Instagram е разгласен и конкурс за готвачи, бармани, сервитьори, хостеси, спомагателен личен състав, мениджъри, шеф логистика и общоприет управител.

Рекламата гласи: „ Jamie Oliver’s Italian “ идва в Белград и търси въодушевени, екипни играчи, които са подготвени да споделят пристрастеността си с сътрудници и посетители. Ако се разпознавате в това изложение и желаете да бъдете част от нещо особено, ще се радваме да се срещнем! Ще организираме ден на отворените порти за наемане на работа в Белград на 9 ноември 2023 година Елате да се запознаете с италианската марка на Jamie и кандидатствайте за позиции, които ви интересуват “.

Мястото на бъдещия ресторант е разкрито и той ще бъде в Белград на вода. Става въпрос за нов градски център в Белград, предопределен за живеене, само че и за бизнес площи за хора " с по-дълбок джоб ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР