Всеки, който има деца, може да оцени, че заспиването, след

...
Всеки, който има деца, може да оцени, че заспиването, след
Коментари Харесай

Татко е похвален, че е оставил съпругата си с недоспало бебе, за да отиде на скъпо „момчешко пътуване“

Всеки, който има деца, може да оцени, че заспиването, откакто се появи ново бебе, е мъчно и по какъв начин най-добре да жонглираш с графици може да се окаже мъчно задача. Макар мнозина да настояват, че и двамата родители би трябвало да стоят будни и да се поддържат един различен, други може да считат, че майките би трябвало да носят повече отговорности, защото могат да кърмят.

Сега един татко има разграничени отзиви откакто призна, че е разстроил жена си, като я е оставил сама с петмесечното им бебе, до момента в който е отишъл на почивка за момчета. 33-годишният мъж изясни по какъв начин детето им в последно време се е борило да спи през нощта и по какъв начин е държал жена си будна непрестанно, тъй като дребното не желало да се откри с него.

Имайки това поради, той не смяташе, че е почтено брачната половинка му да бъде смутена и ядосана, че отива на отмора с приятелите си, с цел да се насладят на голф пътешестване. Отправяйки се към обществената медийна платформа Reddit, бащата попита дали той е простакът, тъй като не анулира пътуването на момч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР