Всеки, който е засегнат от болка в гърба, знае от

...
Всеки, който е засегнат от болка в гърба, знае от
Коментари Харесай

За болки в гърба пригответе мехлем от дафинови листа

Всеки, който е обиден от болежка в гърба, знае от първа ръка кои медикаменти не оказват помощ от време на време, а костват доста пари. За тези, които имат болки в гърба – има един елементарен излаз: пробвайте се да приготвите мас, който се състои единствено от естествени съставки.

При повече от две трети от случаите болката в гърба е разследване от пренебрегването на остеохондрозата. И с цел да се отървете от болката може да значи, че би трябвало да включите просто дафинов лист в лекуването.

Масло от дафинови листа

 За болки в гърба пригответе мас от дафинови листа

Необходимо е да стриете 1 супена лъжица дафиновите листа и да ги поставите в съд. Залейте с чаша зехтин и по-късно накисвайте в продължение на половин месец. След подготовката, разтрийте мъчителния тил с мехлема, затоплете и си легнете.

Отвара от дафинови листа

Чаена лъжица от ситно нарязани или стрити дафинови листа в блендер залейте с 1,5 чаша вряла вода. Най-добре е да приготвите отварата в термос в продължение на четири часа, по-късно да прецедите през цедилка. Пийте тази напитка в продължение на четири дни по 1 глътка на дванадесет часа.

Вижте още: Язвата на стомаха се лекува благодарение на репей

Опитайте се да употребявате дафиновия лист, прочут на нашите предшественици – сигурно ще ви помогне в лекуването на проблемите в гърба.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР