Всеки има тъмна страна на личността си, дори и най-милите

...
Всеки има тъмна страна на личността си, дори и най-милите
Коментари Харесай

Ето кои са най-лошите качества на зодия Рак

Всеки има тъмна страна на личността си, даже и най-милите зодиакални знаци. Чувствен, подсъзнателен и прочувствен, красивият Рак на на пръв взор постоянно наподобява като един от най-състрадателните знаци на зодиака.

Като другари, те са извънредно благи и постоянно оказват помощ, умеят да предложат препоръки и слушат доста деликатно другите. Като любовници те ще са отдадени на всички ваши стремежи и ще бъдат отдадени напълно на вашето благополучие.

Управлявани от Луната, те са надълбоко съпричастни към други хора и постоянно са най-хубавите другари. Когато Ракът е в близост, надали в миналото ще усетите някаква самотност или дискомфорт. Те ще пазят и пазят възприятията ви, и всичко, което те усещат, би трябвало да бъде предпазено.

Родени през лятото, те са първите в хороскоп на водните знаци в астрологията. Дълбоко под повърхността си, те крият мистериозна страна, която може да бъде тъмна и рискова, по тази причина би трябвало да внимавате да не ги ядосате.

Тези личностни черти рядко се демонстрират, само че въпреки всичко те съществуват и ще се изненадате какъв брой рисков може да бъде благия Рак.

1. Раците са прекалено прочувствени.

Ракът се ръководи от вода и като другите водни знаци-Скорпион и Риби, те се управляват от Луната. Като се управляват от етапите на Луната, тези знаци постоянно ще имат внезапни промени в страстите и настроенията. В един миг те могат да бъдат толкоз щастливи и безгрижни, а в идващия да се депресират или да се нервират от всичко и всичко. Тогава е хубаво да стоите на страна от тях.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР