Всеки има фобия от определен вид смърт. Най-жестоките и болезнени

...
Всеки има фобия от определен вид смърт. Най-жестоките и болезнени
Коментари Харесай

Най-болезнените видове смърт

Всеки има уплаха от избран тип гибел. Най-жестоките и мъчителни способи да загубите живота си са класирани от лекари, които настояват, че няма по-неприятен край от тях. ю

Ето кои са деветте най-лоши способи да умрете:

Смърт от апетит

Човек може да оцелее без храна общо 60 дни. На втората седмица тялото стартира да отслабва, защото стартира да черпи хранителни субстанции от мазнините. Черният дроб се обърква и стартира да създава извънредно нездравословни за тялото отрови, които в последна сметка го убиват.

Смърт като корабокрушенец

Хипотермия, апетит и удавяне по време на стихия – това са единствено някои от разновидностите, в случай че претърпите корабокрушение и останете да се носите в океана. Дори да съумеете да се доберете до дървена лодка, имайте поради, че акулата, която най-вероятно ще ви срещне скоро по-късно, има зъби, с които елементарно ще я счупи. Обезводняването също води до гибел. Някои не устоят и стартират да пият солена вода, което води до много противен край.

Падане във вулкан

Доста мъчно е да паднете във вулкан, само че има много любопитни хора, които въпреки всичко могат да го създадат. Това би било много мъчително, защото лавата има по-твърд горен пласт с по-ниска температура. Попадайки там ще останете живи най-малко няколко извънредно мъчителни минути.

Жертвоприношение

По-лошото от мъчителната гибел, която неизбежно ще ви сполети, са ритуалите преди този момент. За да бъдете принесени в жертва в името на някое мистично провидение, то най-вероятно преди този момент ще поседите много време в някой храм, където шаманите ще ви дават да ядете или пиете какво ли не. Някои от жертвите на жертвоприношенията са открити с черепни контузии, което приказва, че са били в безсъзнание, когато са убивани. Най-честите способи за умъртвяване са обезглавяване, отравяне, кръвопролитие и други.

Самолетна злополука

 Самолетна Катастрофа

Ако самолетът ви стартира да пада, ви предстоят няколко мъчителни минути. Когато се ускори към Земята, неналичието на О2 ще ви остави в безсъзнание за идващите 1.6 км. Когато се разсъните, най-вероятно ще летите с повече от 200 км/ч. В комбинацията с големия боязън са виковете на останалите пасажери, както и редица други неприятни фактори.

Изяден от хищно животно

Ако имате шанс, то ще бъдете убити от лъв или тигър, защото тези хищни животни захапват жертвата за врата и убиват незабавно. Други животни, като ягуарът и хиената обаче, я повалят и стартират да я ядат, до момента в който е още жива.

Премазване

Ако концепцията да бъдете изяден не ви подхожда, то може да бъдете смачкан до гибел. Този способ за наказване бил изключително известен през 19-ти век. Осъдените пандизчии коленичели на тъпак, до момента в който слон трябвало да стъпче главите им. Ужасното е, че множеството жертви живеят още няколко минути, в които стопира работата или на бъбреците, или на сърцето.

Смърт от измръзване

 Смърт от измръзване

Човешката температура в всекидневно положение е 37°C. Когато сте изложени на извънредно ниски температури, тялото стартира да реагира. В началото мускулите схващат, че имат потребност от топлота и стартират да треперят. Следва вдървяване и загуба на способността за придвижване. Следват опити да се пълзите по земята, само че по този метод телесната температура се намалява още повече. Когато треперенето спре, идва гибелта. Температурата на тялото стартира да пада фрапантно, а органите реагират все по-бавно. Мозъкът не може да работи вярно. Съзнанието не осъзнава дали сте живи или мъртви, до момента в който не заспите във безконечната прегръдка на студа.

Да умреш от позор

Според учените това е най-ужасяващият метод да умрем. Да умреш от позор е изцяло допустимо. Причина за съдбовния край става фактът, че в някои случаи равнищата на стрес и безпокойствие стават толкоз огромни, че могат да доведат до прекъсване на сърцето.

Да умреш от боязън

Освен при позор това може да стане и при уплах. Състоянието в множеството случаи не води до моментна гибел. То обаче основава психични проблеми, депресии и предизвика опити за самоубийство. Това е най-жестокият метод да изгубим живота си, защото ни оставя за дълго с най-страшните ни персонални кошмари.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР