Всеки гражданин, върху когото машината на ГЕРБ, оказва натиск, да

...
Всеки гражданин, върху когото машината на ГЕРБ, оказва натиск, да
Коментари Харесай

БСП: Ако ви мачка машината на ГЕРБ, обадете се!

Всеки жител, върху който " машината на ГЕРБ ", оказва напън, да се обади на структурите на Българска социалистическа партия в цялата страна. За това приканиха от партията през днешния ден. 

В последните дни станахме очевидци на кавги и фрапиращи нарушавания на закона от страна на изявени фрагменти на ГЕРБ, се споделя в позиция на Българска социалистическа партия, в която написа още: 

Видяхме по какъв начин ръководител на група общински съветници в Перник гласоподава персонално за придобиването на половин детска градина, а кмет на Алфатар назначава личната си щерка на работа в общината.

Всичко това може да бъде признато като капка в морето, след скандалните самопризнания от страна на очевидци в аферата „ Суджукгейт “. Признания, че биват притискани, заплашвани и мачкани, единствено тъй като са си разрешили да кажат СТОП на рекета, упражняван върху тях от народен представител на ГЕРБ.

Междувременно уволниха полицейски чиновник, който си разреши да покаже на цялата общност по какъв начин е обиждан и заплашван от шеф на защитата в АЕЦ " Козлодуй ".

Огромно терзание буди фактът, че държавни институции, като Национална агенция за приходите, Агенция по храните и други, биват употребявани от ГЕРБ за почистване на персонални сметки, за закани и оказване на политически напън.

Българска социалистическа партия се опълчва изрично на протичащото се сега в страната. Българският жител не би трябвало да живее в боязън, че някой ще реши да смачка бизнеса му, да навреди на фамилията му, да бъде уволнен единствено, тъй като е решил да се отбрани и опълчи на стила и метода, по който се ръководи страната.

Българска социалистическа партия се опълчва изрично на това държавни чиновници да бъдат употребявани като рекетьори и маша в ръцете на властимащите, единствено тъй като ги е боязън да не бъдат уволнени. Държавните институции би трябвало да бъдат пример за почтеност и подготвеност при осъществяване на главните си отговорности, а не да бъдат употребени като рекетьорски бухалки.

Призоваваме всички жители, чиновници на държавната администрация, хора на бизнеса, служащи и други, върху които машината ГЕРБ е оказвала или оказва напън – не се опасявайте! Дайте публичност на това, което се случва!

Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за БЪЛГАРИЯ “ и всички наши структури в страната, са разполагаем на всеки, който има потребност от отбрана. Готови сме да създадем национална акция – „ Не на страха и рекета “. Вие сте свободни хора и никоя политическа мощ, без значение от кой цвят е, няма право да ви подчинява със боязън, закани и рекет. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР